×
Μενού

Επικαρπίδες

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

Χρειάζομαι προστατευτικά καρπού για το πατινάζ;

Τα προστατευτικά καρπού, που ονομάζονται επίσης προστατευτικά καρπού, αποτελούν βασικό κομμάτι εξοπλισμού για κάθε αθλητή του inline skater και του roller skater. Τα προστατευτικά καρπού για πατινάζ έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν τους τραυματισμούς κατά την πτώση προς τα εμπρός στα χέρια σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστώνται ιδιαίτερα για αρχάριους και έμπειρους πατινέρ.

Τι μέγεθος προστατευτικών καρπού χρειάζομαι;

Τα προστατευτικά καρπού για πατινάζ πρέπει να εφαρμόζουν καλά στο χέρι και τους καρπούς σας. Αν είναι πολύ χαλαροί, θα γλιστρήσουν κατά το πατινάζ, ενώ αν είναι πολύ σφιχτοί, θα εμποδίσουν την κυκλοφορία του αίματος. Πριν επιλέξετε ένα νέο ζευγάρι προστατευτικών καρπών για πατινάζ, θυμηθείτε να ελέγξετε το διάγραμμα μεγέθους του προϊόντος. Ως γενικός οδηγός, μετρήστε την ευρύτερη περιφέρεια του χεριού γύρω από τις αρθρώσεις σας, εξαιρουμένου του αντίχειρα, καθώς και την περιφέρεια του καρπού σας.

Πώς να φοράτε ένα προστατευτικό καρπού

Για να στερεώσετε σωστά τα προστατευτικά καρπού σας για πατινάζ, εντοπίστε πρώτα το σκληρό κομμάτι πλαστικού που ονομάζεται νάρθηκας. Ανοίξτε το προστατευτικό καρπού σας και αφήστε το τμήμα με το νάρθηκα να κοιτάξει προς τα κάτω στο έδαφος. Βάλτε το χέρι σας μέσα αφήνοντας τον αντίχειρά σας να περάσει μέσα από την πλαϊνή οπή. Μόλις όλα τα πράγματα είναι στη θέση τους, χρησιμοποιήστε τους ιμάντες Velcro για να κλείσετε το προστατευτικό καρπού. Για τέλεια εφαρμογή, ο νάρθηκας θα πρέπει να είναι παράλληλος με το χέρι σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ζευγάρι αγωνιστικά γάντια που δεν είναι τόσο ογκώδη όσο τα προστατευτικά καρπού. Προσφέρουν μεγαλύτερη αναπνοή και ευελιξία, αλλά δε θα προσφέρουν την ίδια προστασία με τα προστατευτικά καρπού για πατινάζ.

Ενδιαφέρεστε για πρόσθετη προστασία; Ρίξτε μια ματιά στα σετ προστατευτικών 3 πακέτων.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις