×
Μενού

Τιμόνια BMX

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Ύψος τιμονιού
Σχέδιο τιμονιού
Διάμετρος λαιμού
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τιμόνια BMX για να εξελίξετε τα κόλπα σας

Τα τιμόνια BMX (ή αλλιώς BMX bars) μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους αλλά δεν είναι όλα ίδια. Οι μικρές διαφορές που έχουν παίζουν μεγάλο ρόλο στο πώς αντιδρά το ποδήλατο όταν κάνετε κόλπα, όπως manuals και bar spins.

Μεγέθη στα BMX bars

Τα τιμόνια BMX διατίθενται σε διάφορα μοντέλα και μεγέθη. Το ύψος και το πλάτος των τιμονιών μετράται σε ίντσες και έχουν ύψος από 8 εώς 10 ίντσες και πλάτος από 28 εώς 30 ίντσες.

Τα τιμόνια BMX κατασκευάζονται είτε από αλουμίνιο είτε από ατσάλι, που είναι πιο βαρύ. Τα περισσότερα BMX bars για freestyle είναι ατσάλινα ενώ τα BMX bars για αγωνιστικά ποδήλατα είναι από αλουμίνιο για να μην προσθέτουν βάρος στο ποδήλατο.

Πολλά από τα πιο ακριβά τιμόνια BMX που θα βρείτε σε αυτήν την κατηγορία, έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία κι έτσι είναι πιο γερά και ανθεκτικά.

Two-piece vs. four-piece τιμόνια BMX

Τα τιμόνια BMX χωρίζονται σε δύο γενικές κατηγορίες.

  • Τιμόνια two-piece: Αυτού του είδους τα τιμόνια αποτελούνται από δύο κομμάτια.Το πρώτο κομμάτι "διπλώνει" σε διάφορα και σχηματίζει το κύριο μέρος του τιμονιού. Το δεύτερο κομμάτι είναι πιο λεπτό και είναι συγκολλημένο στη μέση του τιμονιού, για να είναι το τιμόνι πιο γερό και άκαμπτο.
  • Τιμόνια four-piece: Αυτά τα τιμόνια αποτελούνται από δύο παράλληλα κομμάτια που ενώνονται από άλλα δύο κομμάτια, ένα στο πάνω μέρος και ένα στη μέση.
SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις