×
Μενού

Παγοπέδιλα Ice hockey

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Χαρακτηριστικά liner
Η λάμα μπορεί να αντικατασταθεί

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Παγοπέδιλα ice hockey - υλικά και χαρακτηριστικά

Αν παίζετε ice hockey, χρειάζεστε ice hockey skates που θα είναι γερά, άκαμπτα και σχεδιασμένα γρήγορη επιτάχυνση, στροφές και σταματήματα. Σε αυτή την κατηγορία, θα βρείτε πολλές διαφορετικές επιλογές σε παγοπέδιλα για άνδρες και γυναίκες καθώς τα παγοπέδιλα ice hockey είναι συνήθως unisex.

Τα παγοπέδιλα ice hockey έχουν καλή στήριξη στον αστράγαλο και ελαφρώς λυγισμένους άξονες που σας βοηθούν να αποκτήσετε ταχύτητα και να κάνετε γρήγορους ελιγμούς. Επίσης, έχουν στιβαρό design και έχουν συνήθως κορδόνια αντί για buckles για καλύτερη εφαρμογή.

Τα περισσότερα ice hockey skates είναι φτιαγμένα από συνθετικό δέρμα και πλαστικό. Το συνθετικό δέρμα δεν είναι τόσο μαλακό όσο το γνήσιο δέρμα αλλά από την άλλη είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και γερό. Όταν παίζετε ice hockey, τα παγοπέδιλα σας θα χτυπηθούν από τα μπατόν, το δίσκο και από τις συγκρούσεις με τους άλλους παίκτες. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να είναι πολύ γερά ώστε να προστατεύουν τα πόδια σας όσο περισσότερο γίνεται.

Οι λάμες των παγοπέδιλων ice hockey χρησιμεύουν στο να επιταχύνετε αλλά και στο να φρενάρετε. Επίσης σας βοηθούν να στρίψετε και να ξεκινήσετε γρήγορα. Τα hockey skates πρέπει να είναι γρήγορα αλλά ταυτόχρονα ευκίνητα. Αν χρησιμοποιείτε τα παγοπέδιλα σας συχνά (εβδομαδιαίες προπονήσεις άρα συχνό τρόχισμα της λάμας), συνιστούμε να αγοράσετε παγοπέδιλα με λάμες από ανοξείδωτο ατσάλι καθώς είναι πολύ ανθεκτικές και μπορείτε να τις τροχίσετε ξανά και ξανά.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις