×
Μενού

Μπότες Σκι Γυναικείες

Ανδρικές|Γυναικείες|Παιδικά
  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος
Flex
Φάρδος μπότας
Τύπος Μπότας

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η σωστή εφαρμογή είναι σημαντική όταν επιλέγετε γυναικείες μπότες σκι

Οι μπότες σκι επηρεάζουν πολύ το πόσο καλά θα περάσετε όταν κάνετε σκι, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε μπότες σκι που θα σας εφαρμόζουν τέλεια. Οι μπότες σκι σε αυτή τη σελίδα είναι όλες σχεδιασμένες ειδικά για γυναίκες, αλλά πέρα από το φύλο είναι κι άλλοι παράγοντες που πρέπει να προσέξετε όταν διαλέγετε μπότες για σκι.

Οι μπότες σκι πρέπει να είναι άνετες και ταυτόχρονα να κρατάνε τα πόδια σας ζεστά.
Επειδή το εξωτερικό της μπότας αποτελείται από ένα σκληρό πλαστικό κέλυφος, είναι σημαντικό το εσωτερικό να είναι άνετο και να εφαρμόζει τέλεια στο πόδι σας.
Οι μπότες σκι καλής ποιότητας έχουν καλή εφαρμογή από την αρχή και με τον καιρό προσαρμόζονται στο σχήμα του ποδιού σας για ακόμα καλύτερη εφαρμογή.

Μπότες σκι γυναικείες - ποιά είναι η σωστή επιλογή για τις μεγάλες γάμπες;

Υπάρχει διαφορά στην ανατομία του ανδρικού και του γυναικείου ποδιού και γι’ αυτό το λόγο πολλές εταιρείες σχεδιάζουν μπότες σκι ειδικά για γυναίκες. Οι περισσότερες διαφορές στις ανδρικές και στις γυναικείες μπότες σκι βρίσκονται στο ύψος της μπότας, το τακούνι και την εφαρμογή στον αστράγαλο.

Πριν από κάποια χρόνια, εμφανίστηκε η λάθος αντίληψη ότι οι γυναίκες με πιο μεγάλες γάμπες πρέπει να επιλέγουν ανδρικές μπότες σκι. Επειδή οι διαφορές στις ανδρικές και τις γυναικείες μπότες σκι είναι σημαντικές, αν είστε γυναίκα σας προτείνουμε να επιλέξετε γυναικείες μπότες σκι.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον Οδηγό αγοράς για μπότες σκι .

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις