×
Μενού

Παιδικά Προστατευτικά για Skate

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

Τι μαξιλάρια χρειάζονται τα παιδιά για skateboarding;

Το σκέιτμπορντ είναι μια διασκεδαστική και υγιεινή δραστηριότητα για το παιδί σας, ωστόσο, όπως όλα τα αθλήματα, ενέχει τον κίνδυνο τραυματισμού. Με την κατάλληλη προστασία, οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το skateboarding μπορούν να ελαχιστοποιηθούν. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κράνη skateboard είναι απαραίτητη προστασία, αλλά όλοι οι νεαροί skateboarders θα πρέπει επίσης να φορούν παιδικά προστατευτικά skate.

Είναι σύνηθες να αγοράζετε προστασία για παιδιά για σκέιτμπορντ σε πακέτο των τριών που περιλαμβάνει προστατευτικά γόνατος, αγκώνα και καρπού. Τα παιδικά προστατευτικά γόνατος και αγκώνα είναι το κλειδί για την πρόληψη κοψιμάτων και εκδορών. Ο ιδανικός παιδικός προστατευτικός εξοπλισμός πρέπει να εφαρμόζει καλά, αλλά να επιτρέπει επίσης την κινητικότητα.

Πρέπει τα παιδιά να φορούν προστατευτικά καρπού όταν κάνουν σκέιτμπορντ;

Τα παιδικά προστατευτικά καρπού αποτρέπουν κοψίματα, μώλωπες και ακόμη και σπασμένα οστά. Αν και οι skateboarders πρέπει να μάθουν να μην πέφτουν στα χέρια τους και να εκμεταλλεύονται τα προστατευτικά γόνατος και αγκώνα, αυτό απαιτεί εξάσκηση. Τα προστατευτικά καρπού είναι εκεί για όσο το παιδί σας μαθαίνει ακόμα.

Μαζί με τα κράνη και τα προστατευτικά, ίσως να θέλετε να εξετάσετε και τα παιδικά προστατευτικά σορτς. Πρόκειται για ενισχυμένα σορτς που φοριούνται κάτω από τα ρούχα του παιδιού σας και του παρέχουν προστασία γύρω από τη μέση και τους μηρούς. Με το σωστό σετ προστασίας, αυτό όχι μόνο θα κρατήσει το παιδί σας ασφαλές, αλλά θα το κάνει επίσης να νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην περιπέτεια του skateboarding.

Ψάχνετε για ένα κράνος για το παιδί σας; Ελέγξτε την γκάμα των παιδικών κρανών για skateboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις