×
Μενού

Τσάντες - Snowboards

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

Τσάντες για όλες τις ανάγκες σας στο Snowboarding

Σε αυτές τις κατηγορίες, θα μπορέσετε να βρείτε όλους τους διαφορετικούς τύπους τσαντών snowboard για να ταξιδέψετε με τον εξοπλισμό σας για snowboard. Οι τσάντες για snowboarding μπορούν γενικά να χωριστούν σε τρεις τύπους: τσάντες snowboard για να συγκρατείτε τη σανίδα σας κατά τη μεταφορά, τσάντες για μπότες και σακίδια πλάτης για όταν βρίσκεστε στις πίστες.

Όλοι αυτοί οι τύποι τσαντών διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που θα ταιριάζει στο στυλ σας στο snowboarding.

ΕΎΚΟΛΕΣ τσαντες ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡα ΓΙΑ ΜΠοΤΕΣ SNOWBOARD

Οι τσάντες για μπότες snowboard, οι οποίες είναι ίδιες με τις τσάντες για μπότες σκι, σας διευκολύνουν να μεταφέρετε τις μεγάλες και ογκώδεις μπότες σας για snowboard. Οι μπότες θα χωρέσουν άνετα μέσα, με περίσσεια χώρου για άλλα αξεσουάρ. Οι τσάντες για μπότες και κράνη snowboard διαθέτουν πρόσθετο χώρο για το κράνος, το οποίο είναι ένα άλλο κομμάτι εξοπλισμού που απαιτεί πολύ χώρο για να αποθηκεύσετε. Η μεταφορά των δικών σας μπότες snowboard στις διακοπές γίνεται βολική χάρη στις τσάντες που διαθέτουν χειρολαβές και ιμάντες ώμου. Η επιβίβαση σε αεροπλάνα, τρένα και λεωφορεία γίνεται λίγο πιο εύκολη με σακίδια για μπότες snowboard.

ΣΑΚΊΔΙΑ SNOWBOARD ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΡΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ BACKCOUNTRY

Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας, όλοι οι snowboarders πρέπει να έχουν ένα σακίδιο snowboard. Αυτά μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στις πίστες ή απλά να χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρετε τη σανίδα και τον εξοπλισμό σας στο χιονοδρομικό κέντρο. Παρόλο που μπορεί να μοιάζουν με κανονικά σακίδια πλάτης, αυτές οι τσάντες διαθέτουν πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως ιμάντες για να μεταφέρετε τη σανίδα σας και τσέπες για να μπορείτε να αποθηκεύετε με ασφάλεια τον εξοπλισμό σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε είναι το μέγεθος που θα πάρετε. Αν σκοπεύετε να κάνετε βόλτες γύρω από το θέρετρο ή πρόκειται να κάνετε μια μικρή ημερήσια εκδρομή, τότε ένα μέγεθος μεταξύ 15 και 35 λίτρων θα πρέπει να είναι αρκετό. Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι με διανυκτέρευση, τότε προτιμήστε κάτι άνω των 40 λίτρων.

ΤΙ ΝΑ ΒΆΛΩ ΣΕ ΈΝΑ ΣΑΚΊΔΙΟ SNOWBOARD;

Το τι κρατάτε στο σακίδιο snowboard σας εξαρτάται τελικά από εσάς, και προφανώς εξαρτάται από το τι κάνετε με το snowboard σας. Συνήθως πρέπει να συμπεριλάβετε κάποια επιπλέον ρούχα, όπως ένα θερμαντικό για το λαιμό, αν υπάρχει απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, ένα ποτό για να σας κρατήσει ενυδατωμένους και μερικά σνακ σε περίπτωση που νιώθετε πεινασμένοι.

Φυσικά, αν σκοπεύετε να κάνετε βόλτες σε ορεινές περιοχές, τότε προτιμήστε ένα σακίδιο χιονοστιβάδας ή backcountry snowboard. Αυτά τα σακίδια πλάτης είναι εξοπλισμένα για να χωράνε τον εξοπλισμό που μπορεί να χρειαστείτε αν βρεθείτε σε χιονοστιβάδα ή σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπως αερόσακο, παγοπέδιλο και κύστη ενυδάτωσης.

Για να βεβαιωθείτε ότι είστε κατάλληλα ντυμένοι για τις πίστες, μεταβείτε στην κατηγορία μας Snowboard Apparel, όπου θα βρείτε όλα τα διαφορετικά στρώματα που απαιτούνται για να σας κρατήσουν ζεστούς και άνετους.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις