×
Μενού

Γάντια neoprene

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος
Πάχος
Φύλο

Τα γάντια Wetsuit σας δίνουν αυτή την έξτρα ζεστασιά

Τις πιο κρύες μέρες, πιθανότατα δε θα αρκεί να φοράτε απλά τη στολή σας όταν βγαίνετε στο νερό. Φορώντας γάντια wetsuit θα σας βοηθήσουν να κρατάτε τα χέρια σας ζεστά σε κρύα νερά και επομένως είναι απαραίτητο εργαλείο για οποιαδήποτε θαλάσσια σπορ θέλετε να συμμετέχετε. Αυτά τα γάντια νεοπρενίου είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό με τα wetsuits και συχνά συνοδεύονται από εξαιρετικά σφιχτό υλικό tην παλάμη για πρόσθετη απόδοση.

Με τα γάντια wetsuit, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γάντια σερφ ή γάντια σερφ για να ταιριάξετε με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Αλλά όποιο στυλ και αν επιλέγετε, είναι σημαντικό τα γάντια σας να εφαρμόζουν σφιχτά. Αν είναι πολύ μεγάλα, τότε το χέρι σας θα «επιπλέει» μέσα τους, οδηγώντας στο να γεμίσουν γρήγορα νερό. Μια άλλη συμβουλή είναι να φοράτε τα γάντια σας κάτω από τα μανίκια της στολής σας. Αυτό θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη μόνωση.

Τι πάχους γάντια Wetsuit Χρειάζομαι;

Μία από τις μεγάλες επιλογές που πρέπει να κάνετε είναι πόσο χοντρά θέλετε τα γάντια σας. Είναι πιο συνηθισμένο να παίρνετε γάντια με πάχος μεταξύ 3 και 5 mm, ωστόσο ορισμένα μοντέλα έχουν πάχος έως και 7 mm. Ένα χοντρό γάντι βρεγμένης φόρμας 5 χιλιοστών θα προσφέρει μεγάλη προστασία από το κρύο αλλά δε θα σας δώσει τόση ελευθερία κινήσεων. Το να φοράτε ένα πιο λεπτό μοντέλο 3 mm ή λιγότερο θα σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία αλλά όχι τόση μόνωση.

Μαζί με γάντια, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε μερικές μπότες και κουκούλες Wetsuit για περισσότερες συνεδρίες κρύου σερφ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις