×
Μενού

Ανταλλακτικά & αξεσουάρ Kick Scooter

Υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά Kick Scooter

Τα σκούτερ είναι ιδανικά για μετακινήσεις προς τη δουλειά ή για να μεταφέρεστε από το Α στο Β, αλλά μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα χρειαστούν κάποια ανταλλακτικά. Μετά από τόσα χιλιόμετρα, είναι αναμενόμενο ότι κάποια εξαρτήματα του σκούτερ ενηλίκων θα χρειαστούν αλλαγή για να συνεχίσει να λειτουργεί με ασφάλεια. Τα συνηθισμένα ανταλλακτικά σκούτερ κλωτσιάς είναι οι τροχοί σκούτερ, τα ρουλεμάν, οι σωλήνες τροχών και τα fender φρένα.

Αντικατάσταση τροχών Kick Scooter

Η αντικατάσταση των τροχών του σκούτερ ενηλίκων σας είναι απαραίτητη όταν έχουν φθαρεί τόσο πολύ ή όταν έχετε υποστεί ένα τρύπημα που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί. Μπορεί επίσης να είναι για να αλλάξετε το μέγεθος ή το υλικό των τροχών για να έχετε μια διαφορετική εμπειρία οδήγησης. Οι πνευματικοί τροχοί του σκούτερ κλωτσιάς λειτουργούν καλύτερα σε πιο τραχιές επιφάνειες, ενώ οι τροχοί πολυουρεθάνης θα κυλήσουν ευκολότερα και πιο αποτελεσματικά σε πιο ομαλές επιφάνειες.

Οι τροχοί σκούτερ για ενήλικες έχουν συνήθως μέγεθος μεταξύ 180 mm και 250 mm και είναι συμβατοί με τα περισσότερα σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Πριν αγοράσετε τους νέους τροχούς σας, θα πρέπει να κάνετε κάποια έρευνα σχετικά με το μέγεθος των σημερινών σας τροχών. Το ασφαλέστερο στοίχημα είναι να επιλέξετε τροχούς στο ίδιο μέγεθος με τους παλιούς σας. Εφόσον η διάμετρος του άξονα είναι η ίδια, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ταιριάζουν. Εάν θέλετε να τοποθετήσετε μεγαλύτερους τροχούς, ελέγξτε το πρόσθετο ύψος και πλάτος του χώρου απομάκρυνσης για να δείτε αν υπάρχει αρκετός χώρος. Η αλλαγή σε μικρότερους τροχούς μπορεί μερικές φορές να σημαίνει ότι χρειάζεστε επιπλέον αποστάτες για να αντισταθμίσετε το μικρότερο πλάτος.

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται ένας τροχός είναι ένα καινούργιο ζευγάρι ρουλεμάν για να επανέλθει στα καλύτερά του. Αυτά τα ρουλεμάν είναι το τυπικό μέγεθος και τα ίδια που χρησιμοποιούνται για τα ακροβατικά σκούτερ. Για να δείτε τη συλλογή μας, ελέγξτε την ενότητα Ρουλεμάν για σκούτερ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις