×
Μενού

Skateboard Hardware

  Φίλτρα
Brands
Μήκος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι το Skateboard Hardware;

Το υλικό για skateboard είναι τα παξιμάδια και τα μπουλόνια που χρειάζεστε για να συνδέσετε τα φορτηγά σας στο κατάστρωμα του skateboard σας. Είναι εύκολο να ξεχάσετε το υλικό σας, αλλά είναι ένα κρίσιμο μέρος της εγκατάστασής σας. Το υλικό του πατινάζ πρέπει να συντηρείται τακτικά. Για παράδειγμα, βεβαιωθείτε ότι τα παξιμάδια και τα μπουλόνια σας είναι καλά στερεωμένα. Αυτά φυσικά χαλαρώνουν με την πάροδο του χρόνου, με αποτέλεσμα η σανίδα σας να κουνιέται από άκρη σε άκρη και να χάνετε την ισορροπία σας.

Τι μέγεθος βιδών για skateboard χρειάζομαι;

Είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος υλικού για skateboard. Το υλικό πρέπει να φτάνει μέσα από το κατάστρωμα και τη βασική πλάκα του φορτηγού και να προεξέχει αρκετά ώστε το παξιμάδι να μπορεί να συνδεθεί στο μπουλόνι. Εάν το υλικό είναι πολύ μακρύ, μπορεί να είναι δύσκολο να σφίξει και μπορεί να προκαλέσει εμπλοκές όταν αλέθετε. Εάν το υλικό είναι πολύ μικρό, τότε μπορεί να πέσει γρήγορα. Το τυπικό μήκος μπουλονιού για skateboard είναι μεταξύ ⅞ της ίντσας και 1 ίντσας (= 25.4 mm) για κανονικές ρυθμίσεις skateboard. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε μαξιλαράκια ανύψωσης πάνω από ⅛ της ίντσας, τότε μπορεί να χρειαστείτε μεγαλύτερο υλικό.

Είναι το υλικό για skateboard παγκόσμιο;

Μια σειρά από μάρκες κατασκευάζουν παξιμάδια και βίδες για skateboard και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να εφαρμοστούν σε οποιοδήποτε skateboard. Τα περισσότερα εξαρτήματα κατασκευάζονται σε στυλ κεφαλής Phillips ή κεφαλής Allen. Ωστόσο, αυτό δεν θα επηρεάσει το skate σας και ο τύπος που χρησιμοποιείτε είναι προσωπική προτίμηση.

Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε βίδες και παξιμάδια για σκέιτμπορντ που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σκέιτμπορντ. Το συνηθισμένο υλικό συχνά δεν είναι αρκετά ισχυρό για να αντέξει την πίεση που δέχεται η σανίδα κατά το πατινάζ.

Αλλά μην ξεχνάτε τα εργαλεία σας! Ελέγξτε την επιλογή μας σε εργαλεία για skateboard.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις