×
Μενού

Δέστρες wakeboard

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού

Τι είναι οι δέστρες Wakeboard;

Οι δέστρες wakeboard, επίσης γνωστές ως μπότες wakeboard, είναι αυτές που συνδέουν τα πόδια σας με το wakeboard. Μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία που έχετε στο νερό, γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση. Όταν αγοράζετε μπότες wakeboard, οι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η κάμψη, το μέγεθος και η συμβατότητα με τη σανίδα.

Τι δέστρες Wakeboard πρέπει να πάρω;

Οι δέστρες Wakeboard ποικίλλουν σε κάμψη και στυλ δέστρας. Επίσης, η σωστή μπότα wakeboard εξαρτάται από το στυλ οδήγησής σας. Η ευκαμψία είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Οι δύσκαμπτες μπότες wakeboard θεωρούνται βέλτιστη επιλογή για τους αναβάτες που αναζητούν υψηλή υποστήριξη στον αστράγαλο, σταθερότητα και ταχύτητα. Ενώ οι δέστρες με μαλακότερη κάμψη επιτρέπουν στους αναβάτες μεγαλύτερη κινητικότητα. Γενικά, οι δέστρες για αρχάριους είναι πιο μαλακές από τις δέστρες που είναι κατασκευασμένες για προχωρημένους αναβάτες.

Το στυλ των δεστρών αναφέρεται στο σύστημα κλεισίματος και δέστρας. Οι μπότες μπορεί να είναι ανοιχτές ή κλειστές, με λουράκια velcro, σύστημα κορδονιών BOA ή λουράκια από καουτσούκ. Το σύστημα δεστρών εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση του αναβάτη. Οι ανοικτές μπότες είναι πιο ευέλικτες και προσφέρουν περισσότερο χώρο για αναπνοή. Οι κλειστές μπότες παρέχουν πιο σφιχτή εφαρμογή για περισσότερο έλεγχο και μόχλευση στη σανίδα.

Τι μέγεθος δέστρες για Wakeboard χρειάζομαι;

Θέλετε οι μπότες σας να είναι άνετες χωρίς να σηκώνουν τη φτέρνα, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να είναι επώδυνες. Μετρήστε το πόδι σας για να βρείτε το σωστό μέγεθος. Εάν πρόκειται να επιλέξετε τις δέστρες και τις μπότες σας μόνο από το μέγεθος του παπουτσιού σας, συνιστάται να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κατεβείτε ½ μέγεθος για μια δέστρα και μπότες wakeboard. Ορισμένοι αναβάτες χρησιμοποιούν θερμικά διαμορφώσιμες επενδύσεις που μπορούν να κάνουν τις μπότες να εφαρμόζουν ακόμα καλύτερα.

Ψάχνετε για άλλο εξοπλισμό για wakeboarding; Ελέγξτε τις σανίδες Wakeboard και τα ανταλλακτικά για Wakeboarding.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις