×
Μενού

Μπατόν

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Βρείτε τα καλύτερα μπατόν για περισσότερη ισορροπία

Τα μπατόν σας βοηθούν να προχωρήσετε προς τα μπρος όταν βρίσκεστε σε επίπεδη επιφάνεια και να έχετε καλύτερη ισορροπία. Στο κάτω μέρος του μπατόν υπάρχει συνήθως ένα πλαστικός δίσκος που το εμποδίζει να βυθιστεί στο χιόνι.

ΜπατΟν σκι απΟ αλουμΙνιο

Τα μπατόν από αλουμίνιο είναι μπατόν καλής ποιότητας σε οικονομική τιμή. Για πολλά χρόνια, τα μπατόν από αλουμίνιο ήταν ο πιο κοινός τύπος μπατόν στην αγορά.

Μπατον σκι απο μικτα υλικα

Τα μπατόν από μικτά υλικά κατασκευάζονται από ένα μείγμα ινών που τα κάνει πολύ ελαφριά και ευέλικτα. Αυτός ο τύπος μπατόν είναι όλο και πιο δημοφιλής μιας και τα συγκεκριμένα μπατόν είναι πολύ άνετα και πολύ καλά για τις στροφές.

Μπατον σκι απο ανθρακα

Αν ψάχνετε για μπατόν εξαιρετικής ποιότητας, τότε το μπατόν από ίνες άνθρακα είναι η ιδανική επιλογή. Αυτός ο τύπος μπατόν έχει εξαιρετική απόδοση και συνεισφέρει πολύ στο να έχετε μια καλή εμπειρία σκι.

Πόσο μακρύ πρέπει να είναι ένα μπατόν σκι;

Αν όταν ακουμπάτε τα μπατόν δίπλα σας στο έδαφος τα χέρια σας σχηματίζουν γωνία γωνία 90 μοιρών, τότε έχουν το σωστό μήκος Ski poles. Αν δε μπορείτε να βρείτε ακριβώς το σωστό μέγεθος, τότε είναι καλύτερο να είναι λίγο πιο κοντά από το να είναι πιο μακριά. Αν κάνετε σκι στο ski park, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε μπατόν 10-20 cm κοντύτερα από το κανονικό.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις