×
Μενού

Inline Rollers για Άνδρες

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Διάμετρος ρόδας
Επίπεδο δεξιότητας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Γυμναστείτε με inline rollers για άνδρες

Εδώ θα βρείτε ανδρικά inline rollers και rollers για μεγαλύτερα αγόρια. Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε fitness inline rollers, κατάλληλα για γυμναστική για αρχάριους και για μεσαίου επιπέδου.

Πολλοί άνδρες προτιμούν τα rollers σε σχέση με τα πατίνια επειδή με τα rollers μπορούν να κάνουν διαφορετικά αθλήματα αλλά και επειδή έχουν περισσότερη κατευθυντική σταθερότητα από τα πατίνια. Επίσης, πολλά inline rollers έχουν πιο ουδέτερο ή ακόμα και πιο ανδρικό design σε σχέση με τα πατίνια.

Άξονες για ανδρικά inline rollers

Οι περισσότεροι άξονες στα ανδρικά inline rollers είναι κατασκευασμένοι από αλουμίνιο ή μικτά υλικά. Επειδή όμως οι πλαστικοί άξονες είναι κατάλληλοι για χρήστες κάτω των 80 κιλών, είναι συνήθως καλύτερα να επιλέξετε άξονες από αλουμίνιο όταν αγοράσετε inline rollers για άνδρες. Οι άξονες από μικτά υλικά, είναι πιο μαλακοί και με λιγότερη αμεσότητα απ’ ό,τι έχουν οι άξονες από αλουμίνιο, υπάρχει περισσότερη αντίσταση και πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να αποκτήσετε ταχύτητα. Οι άξονες από αλουμίνιο είναι πιο σκληροί από τους πλαστικούς και προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα και ταχύτητα. Συχνά όμως τα aggressive inline rollers έχουν άξονες από πλαστικό αντί για αλουμίνιο γιατί το πλαστικό είναι πιο κατάλληλο για κόλπα.

Ένα γενικό χαρακτηριστικό των inline rollers για άνδρες που θα βρείτε σε αυτή την κατηγορία, είναι η ψηλή μπότα που προσφέρει άνεση και καλή στήριξη στον αστράγαλο. Είναι κατασκευασμένα για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και είναι κατάλληλα για γυμναστική και μεταφορά από το ένα μέρος στο άλλο. Αν ψάχνετε για ανδρικά inline rollers για γυμναστική ή για διασκέδαση, θα βρείτε σίγουρα το ιδανικό μοντέλο για σας εδώ.

Inline rollers με ή χωρίς φρένο;

Τα περισσότερα ανδρικά inline rollers σε αυτήν την κατηγορία έχουν φρένο στο πίσω μέρος. Αν είστε αρχάριος ή κάνετε rollers για γυμναστική σας προτείνουμε να επιλέξετε rollers με φρένο. Αν ψάχνετε rollers για speed skating ή hockey θα πρέπει να επιλέξετε ειδικά rollers σχεδιασμένα για το κάθε άθλημα, που δεν έχουν φρένο. Επίσης, τα φρένα είναι περιττά όταν ξέρετε πώς να φρενάρετε..

Ρίξτε μια ματιά στον: Αγορά rollers / πατινιών , για συμβουλές για το πώς θα βρείτε το σωστό μοντέλο για σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις