Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Aggressive Inline Skating

Τι είναι το aggressive inline skating?

Το aggressive inline skating είναι ένα είδος πατινάζ, στο οποίο εκτελούνται διάφορα κόλπα και άλματα σε skate parks αλλά και στο δρόμο. Η πρόθεση του αναβάτη είναι να κάνει ακραία κόλπα όπως grinds, άλματα και slides, καθώς τα περισσότερα άλλα είδη πατινάζ εστιάζουν στην ταχύτητα, την απόσταση ή για μετακίνηση στην πόλη.

Τα aggressive ρόλλερ είναι κατασκευασμένα για να είναι ανθεκτικά, γερά και στιβαρά ώστε αντέχουν τις πτώσεις και σκληρές προσγειώσεις του αθλήματος. Επομένως, το aggressive skating θα πρέπει να εκτελείται μόνο με τα συγκεκριμένα ειδικευμένα ρόλλερ για την καλύτερη απόδοση, ασφάλεια και προστασία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Aggressive Ρόλλερ στο δρόμο;

Ναι μπορείτε! Όμως εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε και σε άλλα είδη aggressive skating. Τα χαρακτηριστικά των τριών βασικών ειδών πατινάζ περιγράφονται παρακάτω.

Street Skating

Το street skating ή αλλιώς freestyle skating πραγματοποιείται στην πόλη ή σε μέρη τα οποία δεν είναι σχεδιασμένα για κόλπα. Στο street skating, χρησιμοποιούνται τα καθημερινά αντικείμενα του δρόμου ως εμπόδια, όπως κιγκλιδώματα και σκάλες. Η δημιουργικότητα και η εύρεση νέων συναρπαστικών χώρων για κόλπα είναι ένα σημαντικό μέρος του street skating.

Skating στο παρκο

Το πατινάζ στο πάρκο εκτελείται σε ειδικά skate parks. Τα ειδικά κατασκευασμένα εμπόδια επιτρέπουν τη βελτίωση και εξάσκηση των τεχνικών δεξιοτήτων και την εκτέλεση διαφόρων κόλπων. Το vert skating είναι επίσης ένα είδος πατινάζ πάνω σε εξειδικευμένο αντικείμενο, δηλαδή σε ράμπα vert. Το vert skating έχει συνήθως περισσότερο air-time από τα άλλα είδη aggressive skating, γιατί τα κόλπα που εκτελούνται περιλαμβάνουν διάφορες περιστροφές και γυρίσματα στον αέρα.

Powerblading

Το powerblading είναι μια ειδική υποκατηγορία του aggressive skating όπου γίνεται περισσότερη εστίαση στην ταχύτητα. Το powerblading εκτελείται με μπότες aggressive ρόλλερ, όμως με πιο επίπεδο σκελετό και μεγαλύτερες ρόδες. Εκτελείται κυρίως με άλματα σε σκάλες και άλλα εμπόδια, παρόμοια με το παρκούρ.


Εάν ψάχνετε για ένα πιο ευέλικτο στυλ πατινάζ που συνδυάζει περισσότερα κόλπα μαζί με fitness skating, τότε το freeskating είναι κατάλληλο για εσάς. Ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία Freeskates, όπου μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το είδος πατινάζ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις