×
Μενού

Παλουκόσελα BMX

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Σέλα
Μήκος seatpost
Παλουκόσελο BMX Διάμετρος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Βρείτε το σωστό στήριγμα σέλας BMX

Η σέλα BMX είναι το κομμάτι του εξοπλισμού που συνδέει το πλαίσιο BMX με τη σέλα. Έρχονται σε διάφορα μήκη, χρώματα και, το σημαντικότερο, συνδέονται με τη σέλα με διαφορετικούς τρόπους. Είναι σημαντικό ο στύλος της σέλας σας να είναι συμβατός με το στυλ της σέλας που έχετε, γι' αυτό και πολλοί αναβάτες παίρνουν νέο στύλο όταν αγοράζουν νέα σέλα.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους οι αναβάτες αποφασίζουν να αλλάξουν το στύλο της σέλας του ποδηλάτου BMX είναι για να αποκτήσουν περισσότερο ή λιγότερο μήκος στύλου ή για να έχουν μεγαλύτερο εύρος ρύθμισης της γωνίας.

Οι διαφορετικοί τύποι στύλων καθίσματος BMX

Παλουκοσελο BMX PIVOTAL

Αυτός είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος σέλας. Η σέλα συνδέεται εύκολα με το στύλο μέσω ενός μπουλονιού που σφίγγεται ή χαλαρώνει από το πάνω μέρος της σέλας. Στερεώνεται στη θέση του από τα μεταλλικά δόντια τόσο στο στύλο όσο και στο κάθισμα και προσφέρει πολλές γωνίες καθίσματος.

παλουκοσελο BMX STEALTH

Αυτή είναι η νεότερη έκδοση του pivotal design και είναι η ίδια με κάθε τρόπο εκτός από μία διαφορά. Η σέλα stealth δε συνδέεται από πάνω, αλλά από κάτω μέσω μιας οπής με σπείρωμα. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του τύπου είναι ότι δεν υπάρχει τρύπα στη σέλα.

παλουκοσελο BMX COMBO

Το combo παλουκόσελο παίρνει το όνομά του επειδή το post και το κάθισμα είναι στερεωμένα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι δυνατή η ρύθμιση της γωνίας της σέλας. Το στυλ combo αντισταθμίζει την έλλειψη ρύθμισης με το γεγονός ότι είναι ελαφρύ και ισχυρό.

παλουκοσελο TRIPOD BMX

Αυτή η κολόνα σέλας συνδέεται με τη σέλα σε 3 σημεία, εξ ου και η ονομασία τρίποδο. Δίνει μια ωραία καθαρή εμφάνιση χωρίς την ανάγκη να υπάρχει τρύπα στη σέλα. Το μειονέκτημα είναι ότι υπάρχουν μόνο 2 επιλογές ρύθμισης για τη γωνία της σέλας.

ΠΑΛΟΥΚΟΣΕΛΟ ΜΕ ΡΑΓΑ BMX

Το κάθισμα με ράγες συνοδεύεται από 2 πλάκες που προσαρμόζονται γύρω από τις ράγες κάτω από τη σέλα. Το στύλο έχει δόντια στις πλάκες για να επιτρέπει τη ρύθμιση της γωνίας του καθίσματος.

Ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας από σέλες BMX ή αν θέλετε να αγοράσετε έναν σφιγκτήρα, τότε δείτε τους σφιγκτήρες σελών BMX.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις