×
Μενού

Ρόδες Rollers Aggressive

  Φίλτρα
Brands
Διάμετρος ρόδας
Σκληρότητα ρόδας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι οι επιθετικοί τροχοί Skate;

Η διάμετρος των επιθετικών τροχών inline είναι μικρότερη από τις άλλες ρόδες inline skate. Η διάμετρός τους κυμαίνεται από 54 έως 64 χιλιοστά και το μικρό μέγεθος επιτρέπει στους πατινέρ να τρέχουν χαμηλότερα στο έδαφος για περισσότερο έλεγχο, να παρέχουν ταχύτερη επιτάχυνση και να προσαρμόζονται στα grinds. Οι επιθετικοί τροχοί είναι επίσης πολύ σκληροί και διαθέτουν επίπεδο προφίλ, που μοιάζει πολύ με στρογγυλεμένο ορθογώνιο. Ο σκοπός αυτού του σχεδιασμού είναι να παρέχει στους επιθετικούς skaters μια μεγάλη και σταθερή επιφάνεια προσγείωσης κατά την εκτέλεση αλμάτων και κόλπων.

Πώς μπορώ να επιλέξω επιθετικούς τροχούς Inline;

Η επιλογή επιθετικών τροχών εξαρτάται από το στυλ πατινάζ σας. Οι πιο σκληροί τροχοί θα σας κάνουν να κυλήσετε πιο γρήγορα, αλλά θα σας επιβραδύνουν στους κακοτράχαλους δρόμους της πόλης. Συνιστώνται για τους επιθετικούς skaters του πάρκου που κάνουν σκέιτμπορντ σε ομαλές επιφάνειες. Οι μαλακότεροι τροχοί αποδίδουν καλά σε ανώμαλες περιοχές και χρησιμοποιούνται από εκείνους τους επιθετικούς skaters που εκτελούν κόλπα σε καθημερινά αστικά περιβάλλοντα.

Aggressive Wheels Profiles: Flat, Round & Bullet

Όπως αναφέρθηκε, οι επιθετικοί skaters συχνά προτιμούν ρόδες με επίπεδο προφίλ. Δε βελτιώνουν απλώς τη σταθερότητα, αλλά βοηθούν επίσης τους skaters να μην κολλάνε στις μπάρες όταν εκτελούν grinds.

Ωστόσο, αναπτύσσονται επίσης aggressive wheels με στρογγυλό και bullet (μυτερό) προφίλ. Οι ρόδες στρογγυλού σχήματος προτιμώνται σε αστικές περιοχές, παρέχοντας καλή σταθερότητα και ικανότητα στροφής. Οιρόδες με σφαιρικό προφίλ είναι ο πιο δυναμικός τύπος ρόδας, κάνοντας τους skaters να κυλούν γρήγορα και να στρίβουν γρήγορα με κόστος τη σταθερότητα. Αυτό το είδος ρόδας συνιστάται για σλάλομ και freestyle skating στην πόλη.

Aggressive Grind Wheels για ράγες, κιβώτια και άλλα

Οι ρόδες λείανσης, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι κατασκευασμένες για λείανση σε aggressive skating. Δεν προορίζονται για κύλιση, γι' αυτό και οι τροχοί είναι σημαντικά πιο σκληροί και μικρότεροι από τους κανονικούς επιθετικούς τροχούς. Ενώ οι κανονικοί τροχοί για inline skate μπορούν να έχουν σκληρότητα τροχού περίπου 80 - 90 στην κλίμακα durometer, οι τροχοί grind είναι φτιαγμένοι για να είναι όσο το δυνατόν πιο σκληροί. Η σκληρότητα του τροχού είναι συνήθως πάνω από 100Α.

Ο λόγος για τον οποίο οι σκληροί τροχοί inline grind χρησιμοποιούνται για λείανση είναι επειδή οι τροχοί μπορούν να γλιστρούν σταθερά πάνω σε ράγες, κουτιά και άλλα αντικείμενα χωρίς απότομο πιάσιμο της επιφάνειας. Οι μαλακότεροι τροχοί δημιουργούν μεγαλύτερη τριβή και μπορεί να προκαλέσουν στον πατινέρ απώλεια ισορροπίας και πτώση. Εάν οδηγείτε με ένα πλαίσιο αντι-κουνιστή, εκτός από την αλλαγή των τροχών λείανσης, μπορείτε να αλλάξετε τους μπροστινούς και τους πίσω τροχούς σε κανονικούς επιθετικούς τροχούς πατινάζ όταν έρθει η ώρα της αναβάθμισης.

Ένα άλλο προϊόν που μπορεί να βελτιώσει την ομαλότητα των τροχών σας είναι το κερί για skate.

Αν ψάχνετε για μεγαλύτερους τροχούς για ψυχαγωγικούς σκοπούς και πατινάζ ταχύτητας, δείτε τις ρόδες Freeskate και τις ρόδες Speed Skate.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις