×
Μενού

Πατίνια με 4 ρόδες / Quad Ρόλλερ

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Διάμετρος ρόδας
Επίπεδο ικανότητας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι τα πατίνια με 4 ρόδες - γνωστά και ως quad ρόλλερ;

Πολλοί πιστεύουν ότι τα πατίνια με 4 ρόδες, ή αλλιώς quad ρόλλερ, είναι τα πρώτα ρόλλερ που εφευρέθηκαν. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν 2 ρόδες μπροστά και 2 πίσω, επομένως αυτό προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια του πατινάζ αλλά και στην ακινησία. Τα πατίνια με 4 ρόδες είναι κατάλληλα για αρχάριους, είναι διασκεδαστικά, τέλεια για χορό και δίνουν μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τα inline ρόλλερς.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ρόλλερ στην αγορά, με διάφορα μοντέλα για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους και με μαλακές οι σκληρές μπότες.

Ποιόν τύπο από πατίνια με 4 ρόδες να επιλέξω;

Υπάρχουν πολλά στυλ από πατίνια με 4 ρόδες ώστε να ταιριάξουν στα διαφορετικά είδη του πατινάζ. Η επιλογή των σωστών πατινιών με 4 ρόδες εξαρτάται κυρίως από το είδος πατινάζ που σας ενδιαφέρει να κάνετε, π.χ. για χορό ντίσκο, μπλοκάρισμα σε αγώνες ή αλλιώς jamming, ή για απλή εξάσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε μπότες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλα τα επίπεδα των σκέιτερ.

Αυτό που ξεχωρίζει τα πατίνια με 4 ρόδες από άλλα είδη πατινιών είναι η ποικιλία των σχεδίων και μοντέλων. Μερικοί προτιμούν το ρετρό λουκ στα πατίνια με 4 ρόδες, τα οποία θα σας κάνουν να θυμηθείτε το χορό ντίσκο της δεκαετίας του '70. Από την άλλη, κάποια άλλα πατίνια με 4 ρόδες για ενήλικες έχουν πιο κοντές μπότες, οι οποίες σας βοηθούν να έχετε μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων.

Οι ρόδες στα πατίνια με 4 ρόδες έχουν μεγάλη ποικιλία στα μεγέθη ώστε να ταιριάζουν στο είδος πατινάζ που θέλετε να κάνετε. Οι ρόδες για πατινάζ εσωτερικού χώρου είναι συνήθως μικρότερες σε σχέση με τις ρόδες για εξωτερικούς τροχούς.

Τι εφαρμογή πρέπει να έχουν τα πατίνια με 4 ρόδες;

Τα πατίνια με 4 ρόδες πρέπει να έχουν σφιχτή εφαρμογή, ώστε να σας βοηθούν να μεταφέρετε την κίνηση στα πόδια σας, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να σας επιτρέπουν να κουνάτε τα δάχτυλα των ποδιών σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις μπότες σας, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα και να μη σας προκαλούν πόνο ή ενόχληση. Θυμηθείτε πως όλες οι μπότες χρειάζονται χρόνο για να στρώσουν πάνω σας και η φόρμα τους είναι διαφορετική ανάλογα με τη μάρκα, οπότε φροντίστε να ελέγξετε τον πίνακα μεγεθών του κάθε ζευγαριού.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στον Οδηγό Αγοράς Για Πατίνια με 4 Ρόδες.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις