×
Μενού

Λάστιχα BMX

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Διάμετρος ρόδας
Φάρδος ελαστικού
Αναδίπλωση
Πίεση λάστιχων
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 6

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

This is a BMX-type frame that is part of the BMX frame

This is a list of places where you can count ΒΜΧ. Σας δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να κάνετε κόλπα και να εξελιχθείτε - αν έχετε γερά λάστιχα δε θα ανησυχείτε κάθε λίγο για το αν αντέχουν στην πίεση.

Τα λάστιχα για BMX είναι φτιαγμένα για freestyle ( πχ. flatland και το street BMX). Είναι σχεδιασμένα να είναι ανθεκτικά και προσφέρουν πολύ καλή σταθερότητα όταν κάνετε κόλπα σε ομαλή, επίπεδη επιφάνεια.

Λάστιχα ΒΜΧ - πώς να διαλέξετε το σωστό μέγεθος

Τα λάστιχα BMX και οι ρόδες για Freestyle BMX διατίθενται σε μεγέθη από 12’’ μέχρι 29’’.

Οι 20 ίντσες είναι το πιο συνηθισμένο μέγεθος και τις προτιμούν οι περισσότεροι riders. Αν είστε όμως κάτω από 12 ετών, θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε μικρότερα λάστιχα για το ΒΜΧ σας.

Το φάρδος στα λάστιχα για BMX είναι συνήθως μεταξύ 1’’ και 2.4’’. Θα βρείτε το μέγεθος της σαμπρέλας στην περιγραφή του προϊόντος. Οι περισσότερες σαμπρέλες για ΒΜΧ ταιριάζουν με όλα τα λάστιχα.

Το σχέδιο πέλματος διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο. Τα λάστιχα ΒΜΧ με βαθύ σχέδιο πέλματος έχουν πολύ καλό κράτημα. Αντίθετα, τα λάστιχα με ρηχό σχέδιο πέλματος έχουν λιγότερη αντίσταση και έτσι προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα. Τα περισσότερα ποδήλατα ΒΜΧ έχουν λάστιχα με βαθύ σχέδιο πέλματος για να έχουν όσο περισσότερο κράτημα γίνεται.

Ποια είναι η σωστή πίεση για τα λάστιχα BMX;

Αν αναρωτιέστε ποια είναι η σωστή πίεση για τα λάστιχα σας, η πιο απλή απάντηση είναι να δείτε το συνιστώμενο PSI, που αναγράφεται στα λάστιχα - συνήθως στο πλάι.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις