×
Μενού

Complete Longboards

  Φίλτρα
Brands
Μήκος deck
Τύπος truck
Riding Style
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Complete longboards - μια καλή πρώτη επιλογή

Είτε είστε αρχάριοι είτε κάνετε ήδη longboard, το complete longboard είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Γιατί όμως να επιλέξετε να αγοράσετε ένα complete longboard αντί να αγοράσετε όλα τα κομμάτια ξεχωριστά και να το συναρμολογήσετε μόνοι σας;

Πρώτα απ’ όλα με το complete longboard είστε σίγουροι ότι όλα τα κομμάτια είναι συμβατά μεταξύ τους, Επίσης στα completes ο κατασκευαστής έχει φτιάξει ένα setup που εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο σκοπό, οπότε είστε σίγουροι ότι θα έχετε πολύ καλή εμπειρία με τη σανίδα σας.

Δεύτερον, η σανίδα είναι έτοιμη με το που θα τη βγάλετε από το κουτί και μπορείτε να βγείτε κατευθείαν έξω. Εύκολα και γρήγορα!

Τέλος, με ένα complete longboard παίρνετε μια πολύ καλή σανίδα longboard σε καλή τιμή. Όταν ο κατασκευαστής συναρμολογεί όλα τα κομμάτια στο ίδιο μέρος, το κόστος δεν είναι τόσο μεγάλο, αλλά έχετε την ίδια ποιότητα που θα είχατε με ένα custom setup.

Longboards για cruising, κόλπα, μεγάλες ταχύτητες και μετακινήσεις

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι longboard στην αγορά, το καθένα για διαφορετική χρήση. Γενικά, οι διαφορετικοί τύποι longboards είναι οι παρακάτω:

longboard Cruisers

Όταν ακούμε τη λέξη longboard, τo cruiser είναι ίσως το πρώτο είδος longboard που μας έρχεται στο μυαλό και ειδικά το pintail longboard. Τα cruisers είναι μια πολύ “ζωηρή” σανίδα και όπως λέει και το όνομά της είναι ιδανική για cruising. Με το cruiser longboards, συνήθως σπρώχνετε τη σανίδα ή κάνετε pump για να προχωρήσετε. Είναι επίσης πολύ καλή επιλογή για να μετακινηθείτε από το ένα σημείο στο άλλο.

Carving Longboards

Τα carving longboards είναι κατασκευασμένα για δυνατό pumping. Αυτό το longboarding στυλ έχει δυναμικές στροφές και έτσι έχετε την αίσθηση ότι κάνετε snowboarding ή power surfing πάνω στην άσφαλτο. Στο carving, διατηρείτε την ταχύτητά σας κάνοντας pumping και κάνετε μεγάλες στροφές σε σχήμα S για να ελέγχετε την ταχύτητα.

Dancing longboards

Ο χορός πάνω στα longboards είναι μια όλο και πιο δημοφιλής δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε με το longboard σας. Με τα dancing longboards ή dancers ο στόχος είναι να κινείστε με στυλ. Είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να χορεύετε πάνω στη σανίδα σας. Μπορείτε να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας κάνοντας χορευτικά κόλπα πάνω στη σανίδα και να επινοήσετε και τις δικές σας κινήσεις.

Freestyle longboards

Ο σκοπός στο freestyle longboarding είναι να κάνετε κόλπα. Οπότε αν θέλετε ένα longboard για να κάνετε κόλπα πέρα από το να μετακινείστε και να κάνετε cruising, επιλέξτε ένα freestyle longboard και εξασκηθείτε σε διάφορα κόλπα όπως τα manuals, τα hand spins και τα άλματα. Μπορείτε να πάρετε μια freestyle σανίδα με top mount ή drop-through.

Το freestyle συνδυάζεται και με χορό. Ένας πιθανός συνδυασμός για παράδειγμα, είναι να ξεκινήσετε με το να κάνετε cross step σε manual και από εκεί να περάσετε σε ένα shove-it.

Freeride longboards

Στο freeride ο σκοπός είναι να κάνετε slides και κόλπα είτε downhill (σε καθοδική κλίση) είτε σε επίπεδες επιφάνειες. Το freeride μοιάζει με το downhill αλλά η διαφορά τους είναι ότι στο freeride κάνετε κόλπα.

Η βασική διαφορά στο freeride και το freestyle είναι το deck. Τα freeride decks είναι πιο άκαμπτα και αντιδρούν πιο άμεσα επειδή δεν έχουν την ίδια αναπήδηση με τα freestyle decks και γι ‘ αυτό το λόγο είναι πιο κατάλληλα για slides. Τα freeride longboards είναι συνήθως top mount ή drop-through αλλά μερικές φορές μπορείτε να τα συναντήσετε και ως drop down, όπου το κέντρο βάρους είναι ακόμα πιο χαμηλά.

Downhill longboards

Στο downhill longboarding ο στόχος είναι η ταχύτητα και ο καλύτερος τρόπος να πάτε όσο πιο γρήγορα είναι να κατεβείτε μια κατηφόρα ή έναν λόφο (down hill). Με τα downhill longboards ανεβάζετε την αδρεναλίνη σας κατεβαίνοντας απότομους δρόμους και πλαγιές (να ακολουθείτε πάντα τον ΚΟΚ για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα). Επίσης τα downhill longboards είναι κατασκευασμένα για να κάνετε slides, που είναι στην ουσία απαραίτητα στο downhill longboarding καθώς δεν έχετε φρένα, οπότε χρειάζεται να κάνετε slides για να ελέγξετε την ταχύτητα σας.

Αυτό το στυλ longboarding είναι για έμπειρους riders , οι οποίοι είναι ήδη εντελώς εξοικειωμένοι με τις βασικές τεχνικές longboarding

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις