×
Μενού

Ρόδες BMX, Ζάντες & Freecoasters

  Φίλτρα
Brands
Διάμετρος ρόδας
Hub / Κέντρο
Διάμετρος άξονα
Προσαρμογή
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

Ρόδες BMX σε διάφορα μεγέθη και freecoasters

Είτε κάνετε flatland είτε park, οι ζάντες του BMX σας πρέπει να είναι γερές και ανθεκτικές για να αντέχουν στις συγκρούσεις και τους κραδασμούς.

Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε ζάντες για το BMX freestyle ποδήλατό σας αλλά και ανταλλακτικά για να αντικαταστήσετε τα διάφορα μέρη της ρόδας που μπορεί να έχουν φθαρεί.

Οι ρόδες BMX υπάρχουν σε μεγέθη από 12 μέχρι 20 ίντσες. Το πιο κοινό μέγεθος ρόδας είναι το 20", ενώ οι ρόδες 12’’ to 18’’ σχεδιαστηκαν ειδικά για παιδιά. Τα περισσότερα ποδήλατα έχουν κέντρα cassette hubs, με μία ταχύτητα.

Τώρα τελευταία στην κοινότητα BMX έχουν γίνει δημοφιλή τα κέντρα ρόδας freecoaster. Με τα freecoaster μπορείτε να κάνετε ποδήλατο ανάποδα, με το πεντάλ σταθερό.

Μία συνηθισμένη ρόδα BMX έχει ζάντες με 36 ακτίνες- και είναι ιδανική για πάρκο, street και vert.

Ζάντες BMX - μονά vs διπλά τοιχώματα

Με τα αμέτρητα χτυπήματα στην άσφαλτο και τις ράμπες, ένα είναι σίγουρο: οι ζάντες σας περνάνε πολλά. Γι'αυτό και πολλοί riders επιλέγουν ανθεκτικές ράμπες με διπλά τοιχώματα αντί για ζάντες με μονά τοιχώματα. Οι ζάντες με διπλά τοιχώματα είναι πιο γερές και ανθεκτικές λόγο κατασκευής και δεν σπάνε τόσο εύκολα όσο αυτές με τα μονά τοιχώματα.

Πολλά από τα οικονομικά ποδήλατα BMX έχουν ζάντες με μονά τοιχώματα ενώ τα πιο ακριβά BMX έχουν ζάντες με διπλά τοιχώματα. Αν το ποδήλατό σας έχει ζάντες με διπλά τοιχώματα, σας συνιστούμε να ζάντες με διπλά τοιχώματα. Είναι πιο ακριβές αλλά μακροπρόθεσμα είναι πιο οικονομική επιλογή.

Φροντίστε και συντηρήστε τις ρόδες BMX

Χρησιμοποιήστε φακαρόλα / ταινία προστασίας για να προστατέψετε τις σαμπρέλες του ποδηλάτου σας. Αυτό το απλό κομμάτι λάστιχου είναι ένας πολύ οικονομικός και αποτελεσματικός τρόποε για να προστατέψετε τα λάστιχα σας. Η φακαρόλα μπαίνει ανάμεσα στη ζάντα και τη σαμπρέλα και προστατεύει τη σαμπρέλα για να μη σχιστεί.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις