×
Μενού

Κουκούλες στολής κατάδυσης

  Φίλτρα
Brands
Μέγεθος

Πόσο χοντρή πρέπει να είναι μια κουκούλα σερφ;

Το πάχος μιας κουκούλας μετριέται σε χιλιοστά και όσο πιο παχύ είναι η κουκούλα τόσο πιο ζεστή θα είναι. Το εύρος κυμαίνεται περίπου μεταξύ 1 - 6 mm, με τις πιο χοντρές κουκούλες στολής να προορίζονται για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Οι κουκούλες με νεοπρένιο 2 ή 3 mm είναι μια κοινή επιλογή για πολλούς λάτρεις των θαλάσσιων σπορ που αναζητούν λίγη επιπλέον ζεστασιά.

Βάζω την κουκούλα από νεοπρένιο ή όχι;

Πρέπει η κουκούλα του σερφ να μπαίνει μέσα στη στολή ή να πηγαίνει προς τα έξω; Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα ερωτήματα, και είναι σχεδόν θέμα θρησκείας για μερικούς ανθρώπους. Εάν επιλέξετε να βάλετε την κουκούλα από νεοπρέν, σίγουρα θα έχετε καλύτερη τύχη να παραμείνετε ζεστοί, αλλά αυτό θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα να μπει πολύ περισσότερο νερό στο εσωτερικό της στολής σας από ό,τι αλλιώς. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με κάθε τρόπο και να μάθετε τι προτιμάτε.

Οι κουκούλες από νεοπρένιο είναι η εναλλακτική επιλογή σε σχέση με την κουκούλα, όπου δε χρειάζεται να σκεφτείτε αν θα τα πιέσετε ή όχι. Δεν καλύπτουν τόσο πολύ δέρμα, αλλά τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα. Για άλλα αντικείμενα που μπορεί να θέλετε να έχετε για τα θαλάσσια σπορ ταξίδια σας, ρίξτε μια ματιά στα Αξεσουάρ Wetsuit.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις