×
Μενού

Παιδικά σκι

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μήκος
Καλύτερη Χρήση
Επίπεδο
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς παιδικών σκι

Η αγορά σκι για τα παιδιά σας έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα που μπορούν να κάνουν τον χρόνο τους στις πίστες ακόμα καλύτερο. Αντί να το αφήνετε στα καταστήματα ενοικίασης που μπορεί να είναι πολύ απασχολημένα κατά καιρούς, έχετε τον έλεγχο της ποιότητας των σκι που αγοράζετε. Το παιδί σας έχει επίσης χρόνο να εξοικειωθεί με τον δικό του εξοπλισμό, κάτι που βελτιώνει την αυτοπεποίθησή του.

Διαφορετικοί τύποι παιδικών σκι

Η αγορά παιδικών σκι με δεσίματα είναι μια εύκολη επιλογή, καθώς είναι ρυθμιζόμενα για να ταιριάζουν σε διαφορετικά μεγέθη μπότες σκι. Εάν επιλέξετε παιδικά σκι που δεν έχουν δεσίματα, τότε πρέπει να επιλέξετε δέστρες για να ταιριάζουν στα σκι. Τα παιδικά σκι εμπίπτουν σε πέντε κατηγορίες, οι οποίες είναι σχεδόν μια άμεση αντανάκλαση των σκι των ενηλίκων. Είναι σκι πίστας, όλα για σκι βουνού, σκι με δύο άκρες, σκι freeride και αγωνιστικά σκι. Τα παιδικά σκι διαφέρουν από τα σκι ενηλίκων καθώς διατίθενται σε μικρότερα μήκη σκι και είναι κατασκευασμένα με ελαφρύτερα και μαλακότερα υλικά. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σκι για κορίτσια ή σκι για αγόρια, αλλά μερικά κλασικά χρώματα χρησιμοποιούνται για να απευθύνονται σε κάθε φύλο.

Άλλος εξοπλισμός σκι για παιδιά

Υπάρχουν άλλα κομμάτια εξοπλισμού που είναι απαραίτητα για τα παιδιά όταν κάνουν σκι. Έχοντας κατά νου την ασφάλεια, το κράνος συνιστάται ανεπιφύλακτα και είναι υποχρεωτικό στις περισσότερες σχολές σκι. Ένα άνετο και καλά αεριζόμενο ζευγάρι γυαλιά θα βοηθήσουν το παιδί σας να δει ακόμα και τις μέρες με χιόνι. Και τέλος, οι μπότες του σκι και τα μπατόν του σκι είναι εξαιρετικές αγορές για το παιδί σας.


Ο οδηγός μας Αγορά σκι για παιδιά περιλαμβάνει περισσότερες γενικές πληροφορίες σχετικά με τα σκι για νήπια και παιδιά. Μπορείτε επίσης να βρείτε οδηγίες για το πώς να επιλέξετε το σωστό μέγεθος σκι από τον οδηγό.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις