Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Κλειδαριές και λουκέτα

Αν αφήνετε τη σανίδα, το πατίνι ή τα rollers σας έξω, μία κλειδαριά θα σας ήταν πολύ χρήσιμη. Σίγουρα θα βόλευε να έχετε μόνο μία κλειδαριά, αλλά δεν είναι όλες οι κλειδαριές ίδιες και θα χρειαστείτε διαφορετικές ανάλογα με το αν έχετε πατίνι, ποδήλατο ή rollers.

Ατσάλινες κλειδαριές με αλυσίδα vs. wirelocks

Για μεγαλύτερα αντικείμενα όπως είναι τα ποδήλατα, προτείνουμε να χρησιμοποιείτε μία ατσάλινη αλυσίδα. Μπορείτε να τη τυλίξετε γύρω από το σκελετό και να δέσετε το ποδήλατο κάπου. Όσο πιο παχιά είναι η αλυσίδα, τόσο το καλύτερο.

Για τα μικρότερα αντικείμενα, όπως είναι οι σανίδες, τα πατίνια και τα rollers, θα χρειαστείτε ένα wirelock, μη κλειδαριά δηλαδή με καλώδιο. Το καλώδιο στα wirelocks είναι λεπτό κι έτσι μπορείτε να κλειδώσετε τις ρόδες της σανίδας, του πατινιού ή των rollers περνώντας το μέσα από τις ακτίνες της ρόδας δένοντάς τα κάπου (όπως με τις παραδοσιακές κλειδαριές). Επειδή όμως το καλώδιο είναι πιο κοντό, δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε να το δέσετε σε τόσα πολλά αντικείμενα όπως με τις κανονικές κλειδαριές. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε το wirelock μόνο του χωρίς να το δέσετε κάπου, περνώντας το απλώς από τις ρόδες, έτσι ακόμα κι αν σας κλέψει κάποιος δε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει αυτό που πήρε.

Κλειδαριά με κλειδί ή με κωδικό;

Το αν θα επιλέξετε κλειδαριά με κλειδί ή με κωδικό, εξαρτάται κυρίως από το τι προτιμάτε αν και υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Η κλασική κλειδαριά θεωρείται πιο ασφαλής, αν όμως ξεχνάτε εύκολα τα κλειδιά σας τότε ίσως μια κλειδαριά με κωδικό να είναι πιο κατάλληλη επιλογή για σας. Αν θέλετε ο κωδικός σας να είναι όσο πιο ασφαλής γίνεται, προτείνουμε να επιλέξετε μια κλειδαριά με πολλά ψηφία. Όσο περισσότερα ψηφία έχει μία κλειδαριά, τόσο πιο απίθανο είναι να καταφέρουν οι κλέφτες να σπάσουν τον κωδικό.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις