×
Μενού

Πιρούνια Πατίνι για Κόλπα

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Συμβατό με
Διάμετρος ρόδας
Φάρδος hub ρόδας
Μήκος πιρουνιού

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Πιρούνια: με σπείρωμα ή χωρίς;

Σε αυτήν τη σελίδα θα βρείτε πολλές επιλογές σε πιρούνια για το πατίνι σας σε πολλά χρώματα και σχέδια για να ξεχωρίζετε.

Πλέον τα περισσότερα πιρούνια για πατίνια είναι χωρίς σπείρωμα ώστε να είναι πιο σταθερή η σύνδεση του πιρουνιού και του τιμονιού. Τα πιρούνια χωρίς σπείρωμα διαφέρουν από αυτά με σπείρωμα στο βάρος, στην ανθεκτικότητα και στο setup. Aν θέλετε κάνετε πατίνι με πιρούνι χωρίς σπείρωμα θα χρειαστείτε και σύστημα συμπίεσης. Διαβάστε περισσότερα για τα συστήματα συμπίεσης εδώ. Τα πιρούνια χωρίς σπείρωμα χρησιμοποιούνται κυρίως για πάρκο και από πιο προχωρημένους. Από την άλλη, τα πιρούνια με σπείρωμα τα συναντάμε στα πιο οικονομικά πατίνια complete και είναι η ιδανική επιλογή για να μάθετε τα πρώτα σας κόλπα. Επίσης, είναι πιο εύκολο να τα τοποθετήσετε αν και φτάνουν στο όριο τους πιο γρήγορα όσο προχωράτε με τα κόλπα σας.

Υλικό κατασκευής

Τα πιρούνια για πατίνια κατασκευάζονται είτε από ατσάλι είτε από αλουμίνιο. Τα πιρούνια από ατσάλι είναι πιο βαριά αλλά ταυτόχρονα και πιο ανθεκτικά και είναι πολύ καλή επιλογή για αρχάριους. Από την άλλη, τα πιρούνια από αλουμίνιο είναι πιο ελαφριά - άρα ιδανικά για κόλπα και άλματα- αλλά λιγότερο ανθεκτικά και τα προτιμάνε συχνά οι πιο προχωρημένοι.

Τα πιρούνια από αλουμίνιο είναι συνήθως πιο ακριβά από αυτά από ατσάλι. Αν είστε αρχάριοι και μόλις ξεκινήσατε να κάνετε πατίνι, ένα πιρούνι από ατσάλι αρκεί προς το παρόν. Μόλις σιγουρευτείτε ότι αποκτήσατε ένα καινούριο πάθος, επενδύστε σε ένα πιρούνι από αλουμίνιο!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πιρούνια για πατίνια για κόλπα, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας Πιρούνια για πατίνια- οδηγός αγοράς.

Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο πιρούνι να διαλέξετε, μη διστάσετε να μας πάρετε τηλέφωνο ή να στείλετε mail και θα σας βοηθήσουμε!

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις