Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Εμφάνιση προϊόντων  -  Κάντε κλικ εδώ
×
Μενού

Inline Rollers Παιδικά (ετών 3+)

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Μπότα με ρυθμιζόμενο μέγεθος
Επίπεδο δεξιότητας
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 2

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Inline rollers παιδικά - ιδανικά για μεγαλύτερες αποστάσεις

Τα inline rollers, ή απλώς rollers, είναι ένας δημοφιλής τρόπος διασκέδασης και άσκησης για παιδιά και ενήλικες. Είναι ιδανικά κυρίως για τα μεγαλύτερα παιδιά καθώς με τα rollers μπορούν να διανύσουν μεγαλύτερες αποστάσεις. Με τα παιδικά rollers inline το παιδί σας μπορεί να σας ακολουθήσει και να κάνετε rollers σαν οικογένεια. ‘Ετσι θα μπορείτε να κάνετε rollers όλοι μαζί με σχεδόν τον ίδιο ρυθμό και να απολαύσετε τις βόλτες σας.

Inline rollers για παιδιά, άνετα και με υποστήριξη

Η μπότα στα inline rollers για παιδιά προσφέρει καλή στήριξη στο πόδι και στον αστράγαλο - μεγάλο προτέρημα αν το παιδί σας κάνει rollers πολύ συχνά.
Κάποια inline rollers για παιδιά έχουν μαλακή μπότα ενώ άλλα έχουν σκληρή μπότα. Τα rollers με μαλακή μπότα είναι πιο άνετα και το πόδι “αναπνέει”, ενώ αυτά με τη σκληρή είναι συνήθως πιο σταθερά.

Το κάθε μοντέλο μπορεί να δένει με διαφορετικό τρόπο. Κάποια μοντέλα ας πούμε, δένουν μόνο με buckes (αγκράφες) κι έτσι είναι πιο εύκολο για το παιδί σας να τα φορέσει μόνο του.

Εξασκηθείτε στο πατινάζ με τα inline rollers

Αν έχετε σκοπό να πάτε για πατινάζ με το παιδί σας, τα inline rollers θα το βοηθήσουν να εξασκηθεί. Επειδή η τεχνική είναι στην ουσία η ίδια, η μετάβαση από τα rollers στο πατινάζ θα είναι πιο εύκολα. Έτσι και θα απολαμβάνει βόλτες όλο το χρόνο και θα μπορεί να προετοιμαστεί για να κάνει πατινάζ το χειμώνα.

Από πότε μπορεί να ξεκινήσει το παιδί σας να κάνει rollers;

Rollers μπορούν να κάνουν παιδιά όλων των ηλικιών αλλά πρέπει να έχετε υπόψη ότι τα rollers δεν είναι τόσο σταθερά σε χαμηλές ταχύτητες. Με το που θα αναπτύξετε λίγη περισσότερη ταχύτητα όμως, θα είναι το ίδιο σταθερά με τα πατίνια με 4 ρόδες. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί σας μπορεί να χρειαστεί λίγη περισσότερη βοήθεια στην αρχή μέχρι να εξοικειωθεί με τα rollers και να βρει την ισορροπία του. Επίσης, οι μπότες στα παιδικά inline rollers προσφέρουν περισσότερη στήριξη στο πόδι και στον αστράγαλο από ότι οι μπότες στα πατίνια.

Μικροτερες ροδες για μικροτερα παιδια

Για τα μικρότερα παιδιά, συνιστούμε να επιλέξετε μικρότερες ρόδες με διάμετρο 64-72 mm καθώς έχουν χαμηλότερο κέντρο βάρους και έτσι θα είναι πιο εύκολο να ισορροπήσει το παιδί σας. Συνήθως βέβαια, οι κατασκευαστές προσαρμόζουν το μέγεθος της ρόδας στο μέγεθος της μπότας και κατά συνέπεια στην κάθε ηλικία, οπότε δε χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο στις ρόδες.

Εναλλακτικα inline rollers παιδικα

Για τα πολύ μικρά παιδιά, διαθέτουμε μερικά μοντέλα με τρεις ρόδες - δύο πίσω και μία μπροστά. Έτσι το παιδί σας θα μπορέσει να ισορροπήσει πολύ πιο εύκολα. Όταν συνηθίσει, μπορείτε να αφαιρέσετε τη μία από τις πίσω ρόδες και να τη μεταφέρετε στη μέση, μετατρέποντας έτσι τα πατίνια σε inline rollers.

Παιδικά rollers inline με ρυθμιζόμενο μέγεθος

Τα περισσότερα inline rollers για παιδιά σε αυτή τη σελίδα, έχουν ρυθμιζόμενο μέγεθος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθός τους όσο το παιδί σας μεγαλώνει, συνήθως μέχρι και 3-4 νούμερα παραπάνω. Έτσι, και είναι πιο εύκολο να βρείτε το σωστό μέγεθος και μπορεί το παιδί σας να χαρεί τα rollers του για περισσότερο καιρό, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζετε ένα καινούριο ζευγάρι κάθε χρόνο.

Συμβουλές για να βρείτε το σωστό μέγεθος:

  • Να διαβάζετε πάντα των οδηγό μεγεθών στη σελίδα του κάθε προϊόντος.
  • Ο γενικός κανόνας είναι ότι είναι πρέπει να επιλέξετε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το νούμερο παπουτσιού, εκτός και αν ο οδηγός μεγεθών αναφέρει κάτι άλλο.

Inline rollers παιδικά και ασφάλεια

Μη ξεχνάτε ότι τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, πρέπει πάντα να φοράνε προστατευτικά όταν κάνουν rollers. Κάποια παιδικά rollers inline πωλούνται μαζί με τα απαραίτητα προστατευτικά, δηλαδή με κράνος, επιγονατίδες, επιαγκωνίδες και επικαρπίδες. Αν δεν περιλαμβάνονται προστατευτικά με τα rollers που θέλετε να αγοράσετε, μπορείτε να βρείτε όλα τα προστατευτικά που θα χρειαστείτε στην ιστοσελίδα μας. Ο προστατευτικός εξοπλισμός δε χρησιμεύει μόνο στο να προστατεύει το παιδί σας, αλλά του δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας, η οποία θα το βοηθήσει να προχωρήσει και να μάθει να κάνει rollers πιο γρήγορα.

Αν έχετε κι άλλες απορίες για τα inline rollers για παιδιά ή δεν είστε σίγουροι για το αν θέλετε να αγοράσετε rollers ή πατίνια, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον οδηγό αγοράς rollers / πατινιών.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις