×
Μενού

Κράνη για skate

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος
Ρυθμιζόμενο μέγεθος
Προηγούμενο
Επόμενο
Σελίδα 1 στα 3

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Χρειάζεστε κράνος για skate;

Το κράνος πατινάζ είναι το πιο σημαντικό κομμάτι προστατευτικού εξοπλισμού που μπορείτε να φορέσετε όταν κάνετε πατινάζ. Προστατεύει το κρανίο σας από τραυματισμούς από ανεπιθύμητες πτώσεις και συνιστάται ιδιαίτερα αν σκοπεύετε να αναπτύξετε υψηλές ταχύτητες με τα inline πατίνια σας. Οι αρχάριοι και οι επαγγελματίες πατινέρ πρέπει να φορούν κράνος ανά πάσα στιγμή.

Ένα κράνος για πατινάζ προστατεύει το μπροστινό, το πίσω και τα πλαϊνά μέρος του κρανίου. Αποτελείται από ένα εξωτερικό κέλυφος από πλαστικό ABS και ένα προστατευτικό εσωτερικό στρώμα από αφρό EPS. Αυτός ο αφρός προστίθεται για να απορροφά τις κρούσεις και μαζί με το σκληρό κέλυφος ABS προστατεύει το κεφάλι σας από κατάγματα και διασείσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κράνη skate διαφέρουν από τα κράνη ποδηλάτου: τα πρώτα είναι κατασκευασμένα για να αντιστέκονται σε πολλαπλές χαμηλές κρούσεις, ενώ τα δεύτερα χρησιμεύουν για να αντιστέκονται σε μία μόνο μεγάλη κρούση. Ωστόσο, στις μέρες μας υπάρχουν κράνη που είναι πιστοποιημένα τόσο για skate όσο και για ποδήλατο: θυμηθείτε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες του προϊόντος για να καταλάβετε αν ένα κράνος είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επιλέγοντας το σωστό κράνος skate

Για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προστασία, τα κράνη πρέπει να εφαρμόζουν σωστά και να κάθονται σωστά στο κεφάλι σας. Πρέπει να εφαρμόζουν καλά και να μην κουνιούνται: ένα κράνος πατινάζ με ακατάλληλη εφαρμογή μπορεί να γλιστρήσει από το κεφάλι σας κατά τη διάρκεια μιας πτώσης. Πριν αγοράσετε ένα νέο κράνος, μετρήστε την περιφέρεια του κεφαλιού σας με μια μεζούρα και ελέγξτε τον οδηγό μεγέθους για κάθε προϊόν.

Εάν ενδιαφέρεστε για άλλο εξοπλισμό ασφαλείας, ρίξτε μια ματιά στον προστατευτικό εξοπλισμό για πατινάζ.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις