×
Μενού

Αξεσουάρ για Off-Road & Nordic skates

Κάντε πατινάζ σε όλα τα εδάφη με εξαρτήματα πατινάζ εκτός δρόμου

Τόσο το πατινάζ εκτός δρόμου όσο και το σκανδιναβικό πατινάζ είναι διασκεδαστικοί τρόποι για να εξερευνήσετε τη φύση. Ενώ τα πατίνια εκτός δρόμου είναι φτιαγμένα για να είναι ανθεκτικά και μακράς διάρκειας, το ανώμαλο έδαφος που συναντάτε στις περιπέτειές σας σημαίνει ότι τα εξαρτήματα αναπόφευκτα θα φθαρούν με την πάροδο του χρόνου.

Ευτυχώς, αντί να χρειαστεί να αγοράσετε ένα ολόκληρο νέο σετ πατινιών, μπορείτε απλώς να αντικαταστήσετε ό,τι χρειάζεστε με τα κατάλληλα εξαρτήματα πατινιών εκτός δρόμου. Σε αυτή την κατηγορία, θα βρείτε πολλά από τα διαφορετικά εξαρτήματα που θα χρειαστεί να αντικαταστήσετε, όπως ελαστικά αέρα, σετ πλαισίου και εξαρτήματα φρένων.

Οι εκτός δρόμου τροχοί πατινάζ θα προσφέρουν μια συναρπαστική περιπέτεια

Οι τροχοί του πατινάζ παντός εδάφους είναι αυτοί που δίνουν στα πατίνια εκτός δρόμου τη μοναδική τους εμφάνιση. Τα μεγάλα ελαστικά 200 mm αέρα σας δίνουν μεγάλη ανάκαμψη και πρόσφυση όταν οδηγείτε εκτός δρόμου. Αυτοί οι τροχοί θα μπορέσουν να αντέξουν και στα πιο δύσβατα εδάφη.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα σετ πλαισίου που συνοδεύεται από τρεις τροχούς 125 mm. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για πατινάζ σε χαλίκι και χωματόδρομους. Εάν τα παλιά σας ελαστικά έπαθαν ένα άσχημο τρύπημα, τότε πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αποκτήσετε ένα νέο λάστιχο αέρα για τη διάταξή σας.

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα εντελώς νέο ζευγάρι πατίνια για οδήγηση εκτός δρόμου, τότε ρίξτε μια ματιά στα πατίνια μας Off-road Inline Skates.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις