×
Μενού

Ράμπες & Grind Rails

  Φίλτρα
Brands

Ράμπες για να φτιάξετε το δικό σας scooter park

Ποιος rider δεν ονειρεύεται να έχει το δικό του scooter park για να κάνει πατίνι όποτε θέλει;

Με τις ράμπες για πατίνι που διαθέτουμε, μπορείτε να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Διαθέτουμε ράμπες για πατίνι για κόλπα αλλά και μπάρες για να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Σίγουρα είναι πολύ ωραίο να ανακαλύπτετε καινούρια μέρη για πατίνι, αλλά το να έχετε το δικό σας scooter park στο οποίο μπορείτε να πάτε όποτε θέλετε θα σας βοηθήσει να εξασκηθείτε και να βελτιωθείτε πολύ γρήγορα.

Κινητές ράμπες για να τις πηγαίνετε όπου θέλετε

Επίσης, οι ράμπες και τα grind rails που διαθέτουμε είναι κινητές κι έτσι μπορείτε να τις μετακινήσετε όπου θέλετε. Αν θέλετε να αλλάξετε το set up, μπορείτε να τις μετακινήσετε πολύ εύκολα και γρήγορα.

Εξασκηθείτε και μάθετε καινούρια κόλπα

Παίρνει πολύ καιρό να μάθετε κόλπα, ειδικά αν δεν έχετε μέρος να εξασκηθείτε. Συνήθως τα καλά σημεία (αν υπάρχουν) είναι πιασμένα και χρειάζεται να περιμένετε αρκετή ώρα για τη σειρά σας. Επίσης, σε κάποια άλλα σημεία μπορεί να μη γίνεται να πάτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Ενώ με τις δικές ράμπες για πατίνι, μπορείτε να εξασκηθείτε όπου θέλετε όποτε θέλετε. Έτσι, μπορείτε να μάθετε καινούρια κόλπα γρήγορα και να εξασκηθείτε μαζί με την παρέα σας στο χώρο σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις