×
Μενού

Skateboard Cruiser Σανίδες

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι είναι η σανίδα Cruiser;

Τα καταστρώματα Cruiser είναι σχεδιασμένα όπως τα κλασικά skateboard της δεκαετίας του 1970. Ακριβώς όπως από εκείνη την εποχή, τα καταστρώματα skateboard cruiser είναι αναγνωρίσιμα από τα κομψά σχήματα και τα όμορφα γραφικά τους. Αυτό που κάνει τα καταστρώματα cruiser να διαφέρουν από πολλά σύγχρονα καταστρώματα skateboard είναι ότι είναι πιο κατευθυντικά στο σχεδιασμό, με επίπεδη μύτη και κλωτσιά στην ουρά. Έχουν επίσης πιο ώριμο ή καθόλου κοίλο.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα καταστρώματα κρουαζιερόπλοιων έχουν σχεδιαστεί για κρουαζιέρες στην πόλη. Ενώ είναι δυνατό να κάνετε μερικά βασικά κόλπα με ένα καταδρομικό, οι επιλογές είναι περιορισμένες καθώς τα καταστρώματα δεν είναι σχεδιασμένα για ακροβατικά.

Τι μέγεθος σανίδα πρέπει να πάρω για Cruising;

Το μέγεθος που πρέπει να πάρετε είναι τελικά προσωπική προτίμηση. Με τα κρουαζιερόπλοια, τα μεγέθη καταστρώματος μπορεί να ποικίλλουν μεταξύ 25 και 34 ιντσών σε μήκος και 7,5-10 ίντσες πλάτους. Τα πιο κοντά καταστρώματα είναι ιδανικά για νεότερους και μικρότερους αναβάτες, ενώ τα μεσαίου μεγέθους καταστρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε αναβάτη ανεξαρτήτως ικανότητας ή ηλικίας.

Τα καταστρώματα κρουαζιερόπλοιων εκτελούν παρόμοια δουλειά με ορισμένα καταστρώματα με μεγάλη σκάφη, αλλά το πλεονέκτημα ενός καταστρώματος για πατίνια είναι το μικρότερο μέγεθός του. Αυτό είναι βολικό όταν ταξιδεύετε σε πολυσύχναστες αστικές περιοχές. Θα μπορούσατε ακόμη και να σκεφτείτε ένα μίνι κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιων, το οποίο έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα Penny Board.

Αν προτιμάτε την ταχύτητα και τη σταθερότητα που συνοδεύει το Longboarding, τότε ρίξτε μια ματιά στη συλλογή Longboard Decks.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις