×
Μενού

Δέστρες Snowboard

  Φίλτρα
Χρώματα
Brands
Μέγεθος παπουτσιού
Δέστρες %s
Φύλο

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Οι δέστρες snowboard σας συνδέουν με τη σανίδα

Οι δέστρες snowboard μεταφέρουν τη δύναμη από τα πόδια σας στη σανίδα και σας συγκρατούν με ασφάλεια στη θέση σας κατά την οδήγηση. Έχουν μεγάλη επιρροή στη συνολική εμπειρία οδήγησης, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε τις κατάλληλες δέστρες που ταιριάζουν με το στυλ οδήγησης και τη σανίδα σας.

Τα πιο σημαντικά μέρη των δεσμών snowboard είναι τα highbacks, οι βάσεις και οι ιμάντες. Ορισμένες δέστρες, όπως οι δέστρες Step-On, δεν διαθέτουν ιμάντες και λειτουργούν μόνο με συγκεκριμένες μπότες snowboard.

Τι δέστρες snowboard πρέπει να πάρω;

Θα πρέπει να πάρετε δέστρες με βάση τις προτιμήσεις σας στην οδήγηση και τα επίπεδα δεξιοτήτων σας. Υπάρχουν τρεις τύποι δεσμών με βάση τα στυλ οδήγησης: all-mountain, jib και park. Σε γενικές γραμμές, η μεσαία κάμψη είναι βέλτιστη για all-mountain οδήγηση και για αρχάριους. Η μαλακή flex είναι καλύτερη για αναβάτες jib/park και η σκληρότερη flex είναι κατάλληλη για επιθετικούς αναβάτες. Επιπλέον, οι ανδρικές δέστρες snowboard είναι συνήθως πιο σκληρές και φαρδιές από τις γυναικείες δέστρες snowboard.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το σύστημα τοποθέτησης. Οι περισσότερες μάρκες που παράγουν δέστρες snowboard κατασκευάζουν snowboards που χρησιμοποιούν τα τυπικά συστήματα 4x4 ή 2x4. Ωστόσο, η Burton snowboards χρησιμοποιεί ένα "slider-channel" με δύο βίδες στα περισσότερα μοντέλα της (που ονομάζεται επίσης EST) ή το παλαιότερο σχέδιο 3D.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιο σύστημα χρησιμοποιεί η snowboard σας. Οι περισσότερες δέστρες έρχονται με διάφορους διαφορετικούς δίσκους που τις κάνουν να ταιριάζουν στα διάφορα συστήματα τοποθέτησης.

Οι δέστρες snowboard έχουν μεγέθη;

Οι δέστρες snowboard διατίθενται γενικά σε τρία μεγέθη: μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Ωστόσο, τα μεγέθη δεν είναι τυποποιημένα και μπορεί να διαφέρουν μεταξύ διαφορετικών εμπορικών σημάτων. Το μέγεθος των δεσμών snowboarding θα πρέπει να ταιριάζει με το μέγεθος της μπότας snowboard για να συγκρατεί τη μπότα σας με ασφάλεια στη θέση της. Συνήθως, τα μεγέθη των δεσμών καλύπτουν ένα εύρος μεγεθών παπουτσιών και μπορείτε να ελέγξετε την κάλυψη από τη σελίδα κάθε προϊόντος.

Εάν οι ιμάντες δεν εφαρμόζουν τέλεια όταν ξεπακετάρετε τα νέα σας δέστρα snowboard, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας - είναι ρυθμιζόμενοι. Το πιο σημαντικό είναι να χωράει η μπότα σας snowboard μέσα στο πλάτος της σανίδας και μέσα στο φελλό.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις