×
Μενού

Ανταλλακτικά - Wake surfboard

Κάντε την εμπειρία σας στο Wakesurfing ακόμα καλύτερη

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά εξαρτήματα wakesurf που μπορείτε να αποκτήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας κατά την οδήγηση στο wake surf. Τα wake shapers, ή wakesurf wedges, είναι δημοφιλή κομμάτια εξοπλισμού που εγκαθίστανται στο πλάι του σκάφους για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο κύμα. Τα πτερύγια wakesurf μπορούν να αλλάξουν τη σταθερότητα, τη δημιουργικότητα και τον έλεγχο σε ένα κύμα, και τα μαξιλαράκια πρόσφυσης wakesurf παρέχουν στα πόδια σας την απαραίτητη πρόσφυση για να παραμείνετε στη σανίδα wakesurf.

Κάντε το τέλειο κύμα χρησιμοποιώντας ένα Wake Shapers

Ένα ιδανικό wakesurf wake θα πρέπει να είναι καθαρό, ομαλό και ψηλό, αλλά αυτό δε συμβαίνει πάντα με το φυσικό wake ενός σκάφους. Τα wake shapers εγκαθίστανται στο πλάι των σκαφών για να μειώσουν τις αναταράξεις του νερού στη μία πλευρά και να δημιουργήσουν ένα καλύτερα διαμορφωμένο wake στην άλλη. Μπορούν να τοποθετηθούν στο σκάφος σας εύκολα, με ορισμένα μοντέλα να χρησιμοποιούν βεντούζες και άλλα ιμάντες velcro.

Το wakesurfing είναι ένα παρόμοιο άθλημα με το wakeboarding, αλλά με κάποιες μικρές διαφορές. Οι wakesurfers χρησιμοποιούν τα απόνερα για να συνεχίσουν να κινούνται, ενώ οι wakeboarders έλκονται από ένα σχοινί όλη την ώρα. Το wakeboarding είναι ένα άθλημα που προσανατολίζεται περισσότερο σε κόλπα, όπου μπορείτε να κάνετε άλματα και αρπαγές. Αν αυτό σας ακούγεται σαν κάτι που σας ταιριάζει, τότε δείτε τη συλλογή μας από Wakeboards.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις