×
Μενού

Ανταλλακτικά Mini BMX

  Φίλτρα
Brands
Διάμετρος άξονα

Φτιάξτε το ποδήλατό σας με ανταλλακτικά mini BMX

Εδώ θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά mini BMX για την απαραίτητη συντήρηση του mini BMX σας. Θα βρείτε επίσης και πολύ μεγάλη ποικιλία σε πεντάλ και λαβές σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να προσθέσετε στυλ και προσωπικότητα στο mini BMX σας.

Διαθέτουμε φυσικά, όλα τα απραραίτητα ανταλλακτικά για τη συντήρηση του Rocker mini BMX σας. Σε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε βασικά ανταλλακτικά όπως, δίσκοι, πεταλιέρες πίσω και μπροστινοί άξονες, ρουλεμάν πιρουνιού και πολλά άλλα. Εδώ θα βρείτε και pegs αλλά και σέλες.

Αξεσουάρ για το mini BMX σας

Εδώ θα βρείτε και ό,τι θα χρειαστείτε αν θέλετε να δώσετε στο mini BMX σας ένα ξεχωριστό στυλ. Διαθέτουμε διάφορα ανταλλακτικά για BMX που θα δώσουν στο ποδήλατό σας προσωπικότητα, όπως πεντάλ σε διάφορα χρώματα και λαβές σε ξεχωριστά σχέδια.

Επισκευάστε το mini BMX σας όπου και να είστε

Όλοι γνωρίζουμε πως αν κάνουμε mini BMX για πολλές ώρες κάθε μέρα, όλο και κάτι θα τύχει και θα χρειαστεί να κάνετε κάποια επισκευή. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρείτε εργαλεία για βασικές επισκευές, όπως κλειδιά Άλεν και τρόμπες σε εύχρηστα μεγέθη, για να μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας χωρίς να χρειάζεται να γυρίζετε σπίτι μόνο και μόνο επείδη τα pegs χαλάρωσαν ή επειδή πρέπει να φουσκώσετε τα λάστιχά σας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις