×
Μενού
Αναπαράσταση τελικού προϊόντος (η εικόνα δεν είναι 100% ακριβής)

Σχεδιάστε το δικό σας πατίνι

Παρακαλούμε επιλέξτε
Deck
Φρένο
Headset
Πιρούνι
Τιμόνι
Δαγκάνα
Συμπίεση
Ρόδες
Ρουλεμάν
Spacers
Grips
Griptape

Σχεδιάστε το δικό σας πατίνι

Σχεδιάστε το πατίνι σας με το εργαλείο Scooter Builder

Το εργαλείο Scooter Builder είχε πάντα πολύ μεγάλη επιτυχία. Γι'αυτό και στα μέσα του 2017 αποφασίσαμε να το βελτιώσουμε.

Πέρα από τους αμέτρητους διαφορετικούς συνδιασμούς, το νέο scooter builder έχει μοναδικά γραφικά έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πώς εξελίσσεται το πατίνι σας βήμα-βήμα. Έτσι μπορείτε να ελέγχετε την τιμή, το σχέδιο, το βάρος κτλ σε κάθε νέο κομμάτι που προσθέσετε.

Συχνά έχουμε προσφορές και δώρα όταν χρησιμοποιείτε το scooter builder, οπότε να ρίχνετε μια ματιά πού και πού!

Χαρακτηριστικά του Scooter Builder

Όταν σχεδιάζετε το πατίνι σας με το εργαλείο scooter builder, το πλεονέκτημα είναι ότι έχετε το πατίνι που θέλετε χωρίς όμως να χρειαστεί να το συναρμολογήσετε. Επίσης, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν το κάθε κομμάτι είναι συμβατό με το άλλο. Θα βρείτε ανταλλακτικά από τα καλύτερα brands της αγοράς, οπότε μπορείτε να σχεδιάσετε το πατίνι σας όπως ακριβώς το θέλετε εσείς.

Αν επιλέξετε να σχεδιάσετε το πατίνι σας χωρίς το scooter builder, θα σας πάρει σίγουρα πολύ περισσότερο χρόνο. Θα πρέπει να διαλέξετε το κάθε κομμάτι ξεχωριστά - ίσως να χρειαστείτε να πάτε σε διαφορετικά μαγαζιά - και να σιγουρευτείτε ότι το κάθε κομμάτι είναι συμβατό με τα υπόλοιπα επίσης στο τέλος θα πρέπει και να συναρμολογήσετε το πατίνι μόνοι σας. Ενώ με το scooter builder θα φτιάξετε το πατίνι σας όπως ακριβώς το θέλετε και χωρίς καθόλου κόπο.

Πώς να σχεδιάσετε το δικό σας πατίνι

Είναι πολύ απλό να σχεδιάσετε το πατίνι σας με το scooter builder. Κάθε φορά που επιλέγετε ένα κομμάτι, το εργαλείο σας παρουσίαζει τα επόμενα κομμάτια που θα χρειαστείτε να οποία είναι όλα συμβατά με όσα έχετε ήση επιλέξει. Όταν κάνετε κλικ πάνω στο κάθε κομμάτι, μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του όπως για παράδειγμα το βάρος, το χρώμα, την τιμή κτλ. Επίσης, μπορείτε να δείτε τη τιμή σε κάθε στάδιο έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεφύγετε από το budget σας.

Σημείωση:

  • Δε μπορείτε να επιστρέψετε κανένα από τα ανταλλακτικά μόλις οι ειδικοί μας ξεκινήσουν τη συναρμολόγηση.
  • Αν επιλέξετε κομμάτια από διαφορετικά brands, ίσως να χρειαστούν ειδικές γνώσεις για τη συναρμολόγηση αλλά και παραπάνω κομμάτια. Συνήθως αυτό το πρόβλημα προκύπτει με τη συμπίεση SCS. Δε θα χρεωθείτε για τα επιπλέον κομμάτια.

Μοιραστείτε το πατίνι που σχεδιάσατε με τους φίλους σας στο Facebook

Δε χρειάζεται να περιμένετε να έρθει το πατίνι σας στο σπίτι για να το δείξετε στους φίλους σας. Το scooter builder έχει ένα κουμπί για να μοιραστείτε το πατίνι με όλους σας τους φίλους σας στο Facebook.

Αυτό ήταν! Δεν έμεινε τίποτα άλλο να πούμε πέρα από: ready, set, build, go!

Αν αλλάξετε ένα εξάρτημα που έχετε ήδη επιλέξει, μπορεί να επηρεάσει τη συμβατότητα
των υπόλοιπων εξαρτημάτων


Συνέχεια
SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις