×
Μενού

Φτιάξτε το δικό σας skate

Περιγραφή

Κατασκευάστε το Skateboard των ονείρων σας με το SkatePro Custom Skateboard Builder

Σχεδιάστε το προσαρμοσμένο skateboard σας, επιλέγοντας τα πάντα, από το deck μέχρι το hardware, και απεικονίστε το να ζωντανεύει με κάθε κλικ. Εκατομμύρια συνδυασμοί σας περιμένουν, εξασφαλίζοντας ότι η σανίδα σας θα είναι τόσο μοναδική όσο εσείς.

Μην ανησυχείτε για τη συμβατότητα - ο οικοδόμος μας σας καθοδηγεί, δείχνοντας μόνο εξαρτήματα που συνεργάζονται μεταξύ τους. Επιπλέον, έμπειροι skateboarders θα συναρμολογήσουν τη δημιουργία σας, εξασφαλίζοντας ποιότητα και απόδοση.

Εδώ είναι η μαγεία:

  • Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας: Επιλέξτε από αμέτρητα καταστρώματα, φορτηγά, τροχούς και ταινίες πρόσφυσης για να εκφράσετε το στυλ σας.
  • Οραματιστείτε το αριστούργημά σας: Δείτε τη σανίδα σας να μεταμορφώνεται με κάθε επιλογή, δημιουργώντας ενθουσιασμό με κάθε κλικ.
  • Συναρμολόγηση από ειδικούς: Οι βετεράνοι του skateboarding θα κατασκευάσουν σχολαστικά την εξατομικευμένη σας βόλτα, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη απόδοση.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε; Βουτήξτε στο Custom Skateboard Builder της SkatePro και ξεκινήστε να φτιάχνετε τη σανίδα των ονείρων σας σήμερα!

Σημείωση: Όταν αγοράζετε ένα custom-built skateboard, το skateboard και τα εξαρτήματα που περιλαμβάνονται δεν επιστρέφονται πλέον.

Στο τμήμα μας Complete Skateboards, μπορείτε να βρείτε κλασικά σετ skateboard από τις μεγαλύτερες μάρκες skateboard.

Αν αλλάξετε ένα εξάρτημα που έχετε ήδη επιλέξει, μπορεί να επηρεάσει τη συμβατότητα
των υπόλοιπων εξαρτημάτων


Συνέχεια
SkatePro