Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Όροι και Προϋποθέσεις

Οι παρακάτω προϋποθέσεις ισχύουν μόνο για την Ελλάδα.

Ιδιοκτήτες και διαχειριστές του SkatePro.gr :

SkatePro
Omega 6
DK-8382 Hinnerup
Denmark
email@skatepro.gr
Τηλ 211 199 3156
Α.Φ.Μ.: DK28853866
ΑΦΜ Δανίας: DK28853866
Δεν είμαστε πλέον εγγεγραμμένoi για ΦΠΑ στην Ελλάδα, αντ' αυτού δηλώνουμε και πληρώνουμε ΦΠΑ μέσω του συστήματος OSS στη Δανία. Mπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα στην ιστοσελίδα της EU website. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το μητρώο της εταιρείας μας εδώ: CVR

Παραγγελίες και πληρωμές

 • Θα ενημερωθείτε μέσω email εάν η παραγγελία έχει τυπογραφικά λάθη, λάθη στη διαθεσιμότητα, ή λάθη στην τιμολόγηση.
 • Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ή 13% ΦΠΑ.
 • Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με τους όρους χρήσης. Μπορείτε να βρείτε ένα αντίγραφο της συμφωνίας συνημμένο στην επιβεβαίωση της παραγγελία σας, την οποία θα λάβετε μέσω email.
 • Μόνο ενήλικες μπορούν να παραγγείλουν προϊόντα από τη Skatepro. Άτομα κάτω των 18 μπορούν να παραγγείλουν μόνο με την έγκριση του γονέα ή του κηδεμόνα τους.
 • Tο ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας θα αφαιρεθεί από το λογαριασμό σας μετά την αποστολή: Όλες οι γνωστές πιστωτικές & PayPal.
 • Το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας θα αφαιρεθεί κατευθείαν: Μεταφορά μέσω τραπέζης.

Αποστολές

4-8 εργάσιμες, εάν όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα.

Δικαίωμα επιστροφής

Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 365 ημέρες, αφότου λάβετε την παραγγελία.

 • Σύμφωνα με τον νόμο προστασίας καταναλωτή, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς δικαιολογία εντός 14 ημερών.
 • Η SkatePro προσφέρει τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραγγείλατε εως και 365 ημέρες αφότου λάβετε την παραγγελία.Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση και ποσότητα στην οποία τα παραλάβατε. 

Μπορείτε να επιστρέψε τα προϊόντα με τους παρακάτω τρόπους:

Σας συνιστούμε πάντα να χρησιμοποιούμε την online υπηρεσία μας εύκολων επιστροφών. Εκεί, μπορείτε να παραγγείλετε ετικέτες επιστροφών. Μπορείτε πάντα να αναλάβετε εσείς τη διαδικασία της επιστροφής. Όποια μέθοδο και να επιλέξετε, από τη στιγμή που η παραγγελία σας παραδοθεί και μέχρι να μας επιστραφούν η κατάσταση των προϊόντων είναι δική σας ευθύνη. 

Παρακαλώ σημειώστε ότι η SkatePro δε μπορεί να σας αποζημιώσει για τυχόν έξοδα που προκύψουν αν αναλάβετε εσείς την επιστροφή. Όταν αναλαμβάνετε εσείς την επιστροφή, σιγουρευτείτε ότι έχετε επισυνάψει τον αριθμό παραγγελία σας. Εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εύκολων επιστροφών, χρειάζεται να μας ενημερώσετε για την επιστροφή μέσω email. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το έντυπο επιστροφών μας, το οποίο θα πρέπει να μας στείλετε μαζί με τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 1. Προϊόντα κατά παραγγελία, από τη στιγμή που έχει ήδη αρχίσει η παραγωγή ή η προσαρμογή του προϊόντος. Αυτό ισχύει μόνο όταν έχετε ήδη δώσει την έγκρισή σας στη SkatePro να αρχίσει αυτή τη διαδικασία.

 2. Υπηρεσίες που έχουν ήδη προσφερθεί καθώς και συμμετοχή σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις των οποίων η ημερομηνία έχει ήδη καθοριστεί.

Επιστροφές χρημάτων

Εάν μετανιώσατε για τις αγορές σας και θέλετε σας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό, θα πρέπει να επιστρέψετε όλα τα προϊόντα της παραγγελίας στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε. Όταν τα παραλάβουμε, θα τα εξετάσουμε για να αξιολογήσουμε την κατάστασή τους και θα σας επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή. Για παράδειγμα, αν πληρώσατε για την παραγγελία σας με τραπεζική κάρτα τότε το ποσό της επιστροφής θα πιστωθεί στην ίδια κάρτα, εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί κάτι άλλο.

Για τις δωροκάρτες, ισχύουν τα παρακάτω:

 • Όταν επιστρέφετε μία δωροκάρτα που δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό.
 • Εάν πληρώσατε με δωροκάρτα και επιστρέφετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα παραλάβετε μία νέα δωροκάρτα
 • Εάν πληρώσατε μερικώς με δωροκάρτα και επιστρέφετε τα προϊόντα που αγοράσατε, θα παραλάβετε μία νέα δωροκάρτα με το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία που επιστρέφετε συν το ποσό που είχε απομείνει στην αρχική δωροκάρτα. 

Έχουμε το δικαίωμα να περιμένουμε μέχρι να παραλάβουμε τα προϊόντα πριν σας επιστρέψουμε το αντίστοιχο ποσό, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάστασή τους.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 

Σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν πέραν της φυσιολογικής δοκιμής ή/και έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά, το προϊόν θεωρείται χρησιμοποιημένο. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση επιστροφής, μπορεί να σας επιστραφεί μόνο κάποιο των χρημάτων ή και καθόλου. 

Αν θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επιστροφών μας, θα πρέπει να επιστρέψετε τα προϊόντα στην παρακάτω διεύθυνση:

SkatePro ApS
Omega 6, Søften
8382 Hinnerup
DK - Denmark / Δανία

Διεκπεραίωση αξιώσεων

Σύμφωνα με το Δανικό Νόμο Πώλησης Αγαθών, έχετε δικαίωμα υποβολής παραπόνων έως και 24 μήνες μετά την παραλαβή,για όλα τα προϊόντα.Το δικαίωμα υποβολής παραπόνων σημαίνει ότι εσείς, ο καταναλωτής, έχετε δικαίωμα να παραπονεθείτε για τυχόν ελαττώματα είχε το προϊόν όταν το παραλάβατε. Είναι όμως απαραίτητη προϋπόθεση τα ελαττώματα αυτά να μην έχουν προέλθει από τη δική σας λανθασμένη χρήση του προϊόντος. Αν η αξίωσή σας εγκριθεί, τότε το προϊόν μπορεί να επισκευαστεί ή να πάρετε κάποια αποζημίωση ή έκπτωση, ανάλογα με την κάθε περίπτωση και την αξιολόγηση της SkatePro.

Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την αξίωσή σας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα αφότου βρήκατε το ελάττωμα. Αξιώσεις εντός δύο μηνών θεωρούνται έγκαιρες. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος καλύπτονται, αλλά μόνο με προηγούμενη συμφωνία αποστολής με τη SkatePro.

Για να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε την περίπτωση σας, θα πρέπει να εξετάσουμε την κατάσταση του συγκεκριμένου προϊόντος. Για να αρχίσετε τη διαδικασία αξίωσης ακολουθήστε μία από τις παρακάτω μεθόδους:

 • Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορούμε να αξιολογήσουμε την αξίωσή σας χωρίς να χρειάζεται να στείλετε πίσω το προϊόν αμέσως. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να μας στείλετε email με την περιγραφή του προβλήματος και φωτογραφίες.
 • Στείλτε μας το προϊόν μαζί με μία λεπτομερής περιγραφή του ελαττώματος καθώς και την αιτία της φθοράς. 

Όταν επιστρέφετε προϊόντα, θα σας παρακαλούσαμε να χρησιμοποιήσετε την online υπηρεσία επιστροφών. Εάν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εύκολων επιστροφών, χρειάζεται να μας ενημερώσετε για την επιστροφή μέσω email. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν με άλλον τρόπο, θα καλύψουμε τα έξοδα για τη φθηνότερη επιλογή επιστροφής, εάν η αξίωσή σας έχει θετικό αποτέλεσμα. Παρακαλώ σημειώστε ότι εσείς έχετε την ευθύνη για το προϊόν από τη στιγμή που θα το στείλετε, μέχρι να φτάσει σε μας. Οπότε, σιγουρευτείτε ότι το προϊόν είναι καλά συσκευασμένο.

Πολιτική απορρήτου κατά τη διάρκεια της αγοράς

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά τη διάρκεια της αγοράς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Παρακαλώ σημειώστε ότι όταν χρησιμοποιείτε την  ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου όπως και τη χρήση των cookies .

Πολιτική Ταύτισης Τιμών

ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΙΜΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΡΟΥΣ:

 • Το προϊόν πρέπει να είναι ίδιο σε όλα τα χαρακτηριστικά του, το μέγεθος, τα χρώματα και όλες τις υπόλοιπες προδιαγραφές του. Επίσης πρέπει να βρίσκεται στο απόθεμα στη σελίδα του ανταγωνιστή και να είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία στη διεύθυνση αποστολής σας.
 • Η ταύτιση της τιμής λαμβάνει υπόψιν τους όρους πώλησης, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, των τελών παράδοσης και των φόρων που ενδέχεται να προκύψουν από τη σελίδα του ανταγωνιστή. Για παράδειγμα, εάν το κόστος του προϊόντος στη σελίδα του ανταγωνιστή είναι 100€ και τα έξοδα αποστολής είναι επιπλέον 30€, η σύγκριση θα είναι έως και 130€.
 • Τυχόν επιπλέον προσφορές και προώθηση πωλήσεων θα απαλλάσσονται σε προϊόντα ταύτισης τιμών.
 • Η τιμή πρέπει να είναι αρκετά χαμηλότερη (ελάχιστη διαφορά τιμής 5€).
 • Τα προϊόντα δεν μπορούν να διατίθενται για μεταπώληση και περιορίζονται σε 1 ανά πελάτη.

ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΙΜΩΝ:

 • Δε γίνεται αντιστοιχία τιμών μετά την αγορά του προϊόντος
 • Εκπτώσεις, κλείσιμο και εκκαθάριση προϊόντων στη σελίδα μας ή στη σελίδα του ανταγωνιστή
 • Η παρούσα πολιτική δεν περιλαμβάνει σελίδες δημοπρασίας, όπως το eBay, ή σελίδεσ οι οποίες προσφέρουν πωλήσεις μέσω τρίτων πωλητών, όπως το Amazon.
 • Οποιεσδήποτε ειδικές για τον πελάτη προσφορές, κουπόνια και/ή εφάπαξ εκπτώσεις, οι οποίες προσφέρονται από έναν ανταγωνιστή
 • Η υπηρεσία ταύτισης τιμών δεν είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια της περιόδου εκπτώσεων του καταστήματος - Cyber Monday, Singles' Day, Black Friday, Χριστούγεννα κ.λπ.
 • Κάνουμε ταύτιση μόνο στις τιμές των προϊόντων, όχι τις υπηρεσίες, όπως τα έξοδα αποστολής. Επομένως εάν η τιμή ενός προϊόντος είναι χαμηλότερη στο κατάστημά μας, αλλά τα έξοδα αποστολής είναι υψηλότερα, δεν κάνουμε ταύτιση τιμής στο συνολικό κόστος.
 • Η συγκεκριμένη πολιτική δεν περιλαμβάνει προϊόντα ειδικής παραγγελίας/αποστολής.
 • Η παρούσα πολιτική δεν περιλαμβάνει ιστότοπους οι οποίοι δεν εδρεύουν στην Ελλάδα.
 • Δεν ισχύει μαζί με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις.

Η ταύτιση των τιμών επαληθεύεται από το προσωπικό και κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά. Έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την ταύτιση της τιμής. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πολιτική μας για την ταύτιση τιμών εδώ.

Πληροφορίες για ηλεκτρονική επίλυση διαφορών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών της Κομισιόν ειδικά αν είστε κάτοικος χώρας ΕΕ. Βρείτε την πλατφόρμα εδώ. Όταν καταθέτετε την καταγγελία σας, παρακαλούμε συμπληρώστε το email μας email@skatepro.gr .

Άλλα

Όλες οι αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται στα ελληνικά. Μπορείτε πάντα να βρείτε πληροφορίες για προηγούμενες παραγγελίες στο λογαριασμό σας (συνδεθείτε από το μενού). Το καλάθι σας αποθηκεύεται αν είστε συνδεδεμένοι στη σελίδα μας, και θα σας σταλεί σχετικό email αν διακοπεί η αγορά.  

Παράρτημα I - Έντυπο επιστροφής

(Να συμπληρώνεται μόνο κατά τη διαδικασία επιστροφής)

Προς SkatePro ApS

Σας ενημερώνω με το παρόν ότι θέλω να ασκήσω το δικαίωμα της επιστροφής σχετικά με την αγορά των παρακάτω αγαθών(*) /την προσφορά των παρακάτω υπηρεσιών(*)

Ημερομηνία παραγγελίας (ημερομηνία) / ημερομηνία παράδοσης (ημερομηνία)

- Ονοματεπώνυμο καταναλωτή

- Διεύθυνση καταναλωτή

- Υπογραφή καταναλωτή (μόνο εάν το περιεχόμενο αυτού του εντύπου δε σταλεί ηλεκτρονικά)

- Ημερομηνία

(*) Διαγράψτε ό,τι δε χρειάζεται

 

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις