×
Μενού

Φακοί - Goggles

Πώς να επιλέξετε φακούς Snowboard Goggle

Έχοντας περισσότερους από έναν φακούς snowboard θα διασφαλίσετε ότι θα μπορείτε να ταξιδέψετε στις πίστες ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι διαφορετικού χρώματος φακοί δεν είναι μόνο για το στυλ, αλλά είναι σχεδιασμένοι για συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες και συνθήκες φωτισμού.

Αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη σας εδώ είναι το VLT - που αντιπροσωπεύει τη μετάδοση του ορατού φωτός. Μετρούμενο ως ποσοστό, το VLT σημαίνει πόσο φως περνάει μέσα από τον φακό. Όσον αφορά τα χρώματα, αν κάνετε snowboarding σε μια φωτεινή μέρα, τότε προτιμήστε ένα πιο σκούρο χρώμα. Αν κάνετε βόλτα σε χαμηλότερο φωτισμό, τότε επιλέξτε ένα κίτρινο, κεχριμπαρένιο ή ροζ χρώμα. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την επιλογή του σωστού φακού, ανατρέξτε στον οδηγό μας για γυαλιά σκι και snowboard.

Φυσικά, όταν επιλέγετε έναν άλλο φακό, τα γυαλιά χιονιού πρέπει να είναι συμβατά.

Πώς να καθαρίσετε τους φακούς Snow Goggle

Ο καθαρισμός των φακών του snowboard σας θα τους διατηρήσει σε καλή κατάσταση, αλλά είναι σημαντικό να τον κάνετε σωστά, ώστε να μην καταστραφούν κατά τη διαδικασία. Σε γενικές γραμμές, αποφύγετε τη χρήση οποιουδήποτε είδους προϊόντος για τον καθαρισμό των φακών, καθώς αυτό μπορεί συχνά να είναι επιβλαβές. Για να καθαρίσετε τον εξωτερικό φακό σας, πρώτα, τινάξτε το χιόνι που έχει κολλήσει στα γυαλιά. Στη συνέχεια, αντί να σκουπίσετε, σκουπίστε ή ταμπονάρετε ελαφρά τον φακό με ένα πανί μικροϊνών, ώστε να απομακρυνθεί η υπερβολική υγρασία.

Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία με το εσωτερικό του φακού. Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να είστε προσεκτικοί με αυτό, καθώς εκεί βρίσκεται η αντιθαμπωτική επίστρωση και μπορεί εύκολα να καταστραφεί. Μια συνηθισμένη συμβουλή είναι να αποφεύγετε να αγγίζετε όσο το δυνατόν περισσότερο το εσωτερικό του φακού σας, ώστε να μη χρειάζεται να απαλλαγείτε από τυχόν δακτυλικά σημάδια.

Ωστόσο, αν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα για ένα εντελώς νέο ζευγάρι γυαλιά, τότε επισκεφθείτε τη σελίδα μας Snowboard Goggles.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις