×
Μενού

Πολιτική απορρήτου

1. Γενικές πληροφορίες

 1. Η παρούσα πολιτική αφορά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (“Πολιτική Απορρήτου”) και περιγράφει πώς η SkatePro (“εμείς”, “εμάς”, “μας”) συλλέγει και χειρίζεται πληροφορίες που σας αφορούν.
 2. Η Πολιτική Απορρήτου αφορά δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας, ή δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μέσω της ιστοσελίδας μας/ αρχικής μας σελίδα, skatepro.gr (“Η ιστοσελίδα/αρχική σελίδα”).
 3. Η SkatePro ελέγχει τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεχθεί μέσω της ιστοσελίδας/αρχικής σελίδας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή παρατηρήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου, ή αν θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:
  SkatePro ApS, Omega 6, 8382 Hinnerup, Δανία; 211 199 3156, email@skatepro.gr
 4. Εάν κάνουμε αλλαγές στην παρούσα πολιτική απορρήτου, θα εμφανιστούν σε αυτή τη σελίδα.
 5. Αυτή είναι η 2.0 έκδοση της Πολιτικής Απορρήτου μας (με ημερομηνία: 2018-05-01).

2. Ποιά προσωπικά δεδομένα συλλέγονται;

 1. Όταν επισκέπτεστε την αρχική μας σελίδα, συλλέγουμε αυτόματα πληροφορίες σχετικά με εσάς και το πώς χρησιμοποιείτε την αρχική μας σελίδα, π.χ. σχετικά με τον περιηγητή σας, την IP σας, τις σελίδες που επισκέπτεστε καθώς και τους όρους αναζήτησης που χρησιμοποιείτε. 
  α.  Σκοπός είναι να βελτιώσουμε τη συνολική εμπειρία του χρήστη και τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας μας και να μπορέσουμε να κάνουμε στοχευμένο marketing και retargeting μέσω του Facebook και της Google.
  β.  Η νομική βάση για το χειρισμό των δεδομένων είναι ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρθ. 6. 1. στ.
 2. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή επικοινωνείτε μαζί μας, συλλέγουμε τα δεδομένα που υποβάλλετε, π.χ. όνομα, διεύθυνση, email, τηλέφωνο, μέθοδος πληρωμής, τρόπος αποστολής, ποιά προϊόντα αγοράσατε, ποια προϊόντα επιστρέψατε και τη διεύθυνση IP από την οποία έγινε η παραγγελία. 
  α.  Σκοπός είναι να μπορέσουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε και να είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε σε περίπτωση που θέλετε να ασκήσετε τα δικαιώματα επιστροφής και αξιώσεων. Η διεύθυνση IP συλλέγεται προκειμένου να αποφευχθούν απάτες. Πληροφορίες για τις αγορές σας, συλλέγονται ώστε να μπορέσουμε να συμμορφωθούμε με τις διάφορες νομικές μας υποχρεώσεις, όπως το να τηρήσουμε λογιστικά βιβλία.
  β.  Η νομική βάση για το χειρισμό των δεδομένων είναι ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρθ. 6. 1. β. γ. στ.

 3. Όταν εγγραφείτε στο newsletter, θα συλλέξουμε το όνομα και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
  α.  Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε το ενδιαφέρον μας για την ενημέρωσή σας.
  β.  Η νομική βάση για το χειρισμό των δεδομένων είναι ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης αρθ. 6. 1. στ.

Αποδέκτες προσωπικών δεδομένων

 1. Δεδομένα σχετικά με το όνομά σας, τη διεύθυνσή σας, το email σας, το τηλέφωνό σας κοινοποιούνται στην εταιρεία που έχει αναλάβει να σας παραδώσει τα προϊόντα που αγοράσατε.
 2. Τα δεδομένα κοινοποιούνται σε εξωτερικούς συνεργάτες, οι οποίοι θα τα επεξεργαστούν εκ μέρους μας. Χρησιμοποιούμε εξωτερικούς συνεργάτες για τεχνικές διαδικασίες, τη βελτίωση της ιστοσελίδας, τη διανομή newsletters, για στοχευμένο marketing και retargeting καθώς και για τις κριτικές σας. Απαγορεύεται οι επεξεργαστές  δεδομένων να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για οποιοδήποτε άλλους λόγους πέρα από τους συμφωνηθέντες. Όλοι οι επεξεργαστές υπόκεινται σε εγγυήσεις εμπιστευτικότητας όσον αφορά την επεξεργασία των δεδομένων. Έχουμε συνάψει γραπτές συμφωνίες με όλους τους επεξεργαστές δεδομένων, οι οποίοι επεξεργάζονται δεδομένα εκ μέρους μας.
 3. Δύο από αυτούς τους επεξεργαστές, η Google Analytics/Google LLC. & η Facebook Inc. βρίσκονται στις ΗΠΑ. Οι απαραίτητες προφυλάξεις για τη μεταφορά των δεδομένων στις ΗΠΑ διασφαλίζονται μέσω της πιστοποίησης επεξεργαστών δεδομένων βάσει της ασπίδας προστασίας ΕΕ - ΗΠΑ για την ιδιωτικότητα, πρβλ. Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ αρθ. 45.
  a.  Μπορείτε να βρείτε αντίγραφο της πιστοποίησης της Google LLC εδώ: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  b.  Μπορείτε να βρείτε αντίγραφο της πιστοποίησης της Facebook Inc εδώ:https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC

4. Τα δικαιώματά σας

Ως ελεγκτές δεδομένων, υποχρεούμαστε να σας ενημερώσουμε για τα δικαιώματά σας ώστε να υπάρχει διαφάνεια όσον αφορά τη διαδικασία διαχείρισης των δεδομένων σας.  Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα των δικαιωμάτων που έχετε ως πελάτες μας. Αν θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας γραπτώς, Παρακαλώ σημειώστε ότι σε περίπτωση εύλογης αμφιβολίας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία.

 1. Δικαίωμα πρόσβασης
  Δικαιούστε πάντα να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων που επεξεργαστήκαμε.
 2. Δικαίωμα διόρθωσης
  Αν διαπιστώσετε λάθη στα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθωθούν ή να ενημερωθούν.
 3. Δικαίωμα διαγραφής
  Σε κάποιες περιπτώσεις, δικαιούστε να ζητήσετε την ολική -ή  μερική- διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων, π.χ. εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και δεν έχουμε μία διαφορετική νομική βάση ώστε να συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, εάν μας είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των νομικών μας υποχρεώσεων όπως επίσης και αν τα χρειαζόμαστε για τη θέσπιση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.
 4. Δικαίωμα περιορισμού
  Σε κάποιες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων να περιοριστεί μόνο στην αποθήκευση. Όπως για παράδειγμα, στην περίπτωση που πιστεύετε ότι οι πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε είναι λανθασμένες.
 5. Δικαίωμα φορητότητας δεδομένων
  Σε κάποιες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιον άλλον ελεγκτή δεδομένων. Σε αυτές τις περιπτώσεις,θα παραλάβετε τα δεδομένα σας σε μορφή αναγνώσιμη από υπολογιστή.
 6. Δικαίωμα ένστασης
  Έχετε πάντα το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για λόγους direct marketing, συμπεριλαμβανομένου και της ανάλυσης του προφίλ σας που γίνεται για λόγους στοχευμένου direct marketing. Έχετε επίσης πάντα το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων η οποία γίνεται βάσει των νόμιμων συμφερόντων μας πρβλ. τμήμα 2.1 & 2.3, εάν η ένστασή σας σχετίζεται με την προσωπική σας κατάσταση.
 7. Δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης
  Έχετε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή που μας δώσατε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 8. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας
  Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με το πώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στο Δανικό Οργανισμό Προστασίας Δεδομένων: Datatilsynet , Borgergade 28, 5, 1300 København K, Δανία dt@datatilsynet.dk, +45 33 19 32 00.

5. Διαγραφή προσωπικών δεδομένων

 1. Οι πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας (πρβλ. τμήμα 2.1), θα διαγραφούν εάν δε χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα για 1 χρόνο.
 2. Οι πληροφορίες που συνδέονται με την εγγραφή σας στο newsletter μας θα διαγραφούν όταν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας. Το ίδιο ισχύει και για τις κριτικές σας.
 3. Οι πληροφορίες που συλλέξαμε σχετικά με προηγούμενες αγορές σας (πρβλ. Τμήμα  2.2) αποθηκεύονται για 5 χρόνια, ώστε να μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε αν τυχόν χρειαστείτε ανταλλακτικά κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής του προϊόντος. Τα λογιστικά δεδομένα αποθηκεύονται για 5 χρόνια, μέχρι το τέλος του φορολογικού έτους ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Δανικής Πράξης περί Τήρησης Λογιστικών Βιβλίων.
 4. Όλες οι πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, εάν είναι απαραίτητο, π.χ. εάν είναι απαραίτητες για τη θέσπιση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων, ή εάν η αποθήκευσή τους είναι απαραίτητη για να ανταποκριθούμε σε νομικές απαιτήσεις.

6. Ασφάλεια

 1. Εφαρμόζουμε τις κατάλληλες τεχνικές και οργανωτικά μέτρα, ώστε να αποφευχθεί η τυχαία ή μη σύννομη καταστροφή, η μη εγκεκριμένη απώλεια ή η αλλοίωση των δεδομένων καθώς και η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και η ακατάλληλη χρήση δεδομένων.
 2. Η πρόσβαση σε υπαλλήλους θα επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους.
SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις