Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Επιστροφές

Θέλετε να μας επιστρέψετε κάτι; Κανένα πρόβλημα, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την όλη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη υπηρεσία μας online επιστροφών και να παραγγείλετε ετικέτα επιστροφής μόνο με €5 .

Ξεκινήστε την online διαδικασία επιστροφής

Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας και είτε:

  • να αρνηθείτε την παράδοση της παραγγελίας σας
  • να αναλάβετε εσείς η ίδιοι την επιστροφή της παραγγελίας σας

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο χρόνο έχω να επιστρέψω την παραγγελία μου;

Στη SkatePro μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα μέσα σε 365 μέρες.

Σε ποιά διεύθυνση να επιστρέψω τα προϊόντα αν δε θέλω να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία επιστροφών της SkatePro;

SkatePro ApS
Omega 6
8382 Hinnerup
Δανία

Παρακαλούμε προσέξτε πως το δέμα πρέπει να παραδοθεί απευθείας σε αυτή τη διεύθυνση, δεν θα παραληφθεί από κάποιο κατάστημα δεμάτων.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω ένα προϊόν;

Μπορείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα και να κάνετε μία νέα παραγγελία. Μόλις παραλάβουμε πάλι τα προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας μέσω της ίδιας μεθόδου που χρησιμοποιήσατε αρχικά.

Μπορώ να επιστρέψω οποιοδήποτε προϊόν;

Όχι, δε μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν. Δε μπορείτε να επιστρέψετε υπηρεσίες και προϊόντα κατά παραγγελία. Περισσότερες λεπτομέρειες: Εξαιρέσεις Δικαιώματος Επιστροφής

θα μου επιστροφούν τα χρήματα για τα έξοδα αποστολής;

Θα σας επιστραφούν τα έξοδα αποστολής, εάν επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία σας. Αυτό, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής. (5 € εάν χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία επιστροφής μας). Εάν επιστρέψετε μέρος της παραγγελίας σας, δεν θα σας επιστραφεί το κόστος αποστολής. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πληρώσετε τα έξοδα αποστολής αλλά και τα έξοδα επιστροφής. Δυστυχώς, δεν κάνουμε ανταλλαγές. Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε ένα νέο προϊόν, μπορείτε να υποβάλετε νέα παραγγελία!

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις