×
Μενού

Pegs για Πατίνια για Κόλπα

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Για τι χρησιμοποιούνται τα Pro Scooter Pegs;

Τα pro scooter pegs είναι μέρη κυλινδρικού σχήματος που μπορούν να συνδεθούν στους τροχούς ενός pro scooter. Επιτρέπουν στους αναβάτες σκούτερ να εκτελούν διαφορετικά γκρίνια, σταμάτημα και άλματα που διαφορετικά δεν είναι δυνατά σε σκούτερ χωρίς μανταλάκια. Διατίθενται σε διάφορα μήκη και μπορούν να κατασκευαστούν είτε από μεταλλικά είτε από πλαστικά υλικά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις βάσεις του σκούτερ

Οι πάσσαλοι Pro scooter μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε πλευρά του μπροστινού και του πίσω άξονα των τροχών του καταστρώματος σας. Οι περισσότεροι αναβάτες επιλέγουν να εγκαταστήσουν δύο μανταλάκια, στην ίδια πλευρά του σκούτερ, καθώς προτιμούν τη μία πλευρά περισσότερο από την άλλη για κόλπα.

Για να αλέσετε σε ράγες ή κουτιά σκούτερ, πρέπει να μπορείτε να πηδήξετε πάνω στο εμπόδιο με τα μπροστινά, τα πίσω ή και τα δύο pegs να προσγειώνονται στην επιφάνεια αλέσματος. Για να ολοκληρώσετε το κόλπο, απλά πηδάτε πίσω και απομακρύνεστε. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί αυτού του τρόπου και ο κατάλογος των τρικ είναι μακρύς. Άλλα κόλπα με μανταλάκια όπου χρησιμοποιείτε περισσότερο τα πόδια σας είναι τα εγχειρίδια με μύτη και ουρά και πολλά άλλα άλματα και περιστροφές.

Παρόλο που οι περισσότεροι πάσσαλοι σκούτερ για κόλπα έχουν μια βίδα τοποθέτησης που περιλαμβάνεται, να έχετε υπόψη σας ότι δεν ταιριάζουν όλοι οι πάσσαλοι σε κάθε επαγγελματικό σκούτερ. Η τυπική διάμετρος του άξονα που συνοδεύει τα pegs είναι 8 mm, οπότε θα πρέπει να έχει την ίδια διάμετρο με τον αρχικό σας άξονα. Ένας γενικός κανόνας είναι να αγοράζετε τα μανταλάκια, το κατάστρωμα και το πιρούνι από την ίδια μάρκα για να έχετε τις περισσότερες πιθανότητες να ταιριάζουν όλα μαζί.

Αν σας ενδιαφέρει να δείτε πώς συναρμολογούνται τα pegs για σκούτερ και πολλά άλλα μέρη του σκούτερ, τότε δείτε τον οδηγό μας για τη συναρμολόγηση ενός σκούτερ ακροβατικών.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις