Χαρούμενη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
Προσφορές και εκπτώσεις  -  Προβολή προσφορών
×
Μενού

Pegs για Πατίνια για Κόλπα

ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Τι pegs να επιλέξω για το πατίνι μου;

Τα pegs είναι ένα ωραίο εξάρτημα για το πατίνι σας, ειδικά αν θέλετε να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε καινούρια tricks και κόλπα. Τα pegs δεν είναι standard εξάρτημα του πατινιού και είναι μόνο για riders που θέλουν να πάνε ένα επίπεδο παρά πέρα. Σε αυτή τη σελίδα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε pegs για πατίνια για κόλπα ανάλογα με το riding style και το budget σας.

Τα pegs είναι συνήθως από ατσάλι, πλαστικό ή αλουμίνιο και χρησιμεύουν κυρίως στα κόλπα grinding. Δεν υπάρχει κάποιο υλικό που να είναι καλύτερο από τα άλλα, έχει να κάνει με τις προτιμήσεις και το riding style του καθενός.

pegs απο αλουμινιο:

  • Είναι πιο ελαφριά και από τα πιο δημοφιλή, είναι όμως ταυτόχρονα και πιο εύθραυστα.
  • Τα προτιμούν οι περισσότεροι park riders.

pegs απο ατσαλι:

  • Είναι πιο βαριά, αλλά ταυτόχρονα και πιο ανθεκτικά.
  • Είναι η βασική επιλογή για street.

pegs απο πλαστικο:

  • Είναι τα πιο ελαφριά, είναι όμως και τα πιο εύθραυστα.
  • Είναι κατάλληλα για street και για park.

Σημείωση: Αν θέλετε να κάνετε grinding σε πεζούλια (ή σε σκληρές και ανώμαλες επιφάνειες) προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κερί ή wax για να γλιστράτε καλύτερα.

Ακόμα κι αν τα περισσότερα pegs για πατίνια για κόλπα έχουν τη δική τους βίδα, μη ξεχνάτε ότι δεν είναι όλα τα pegs συμβατά με όλα τα πατίνια. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι πρέπει να αγοράσετε το pegs, το deck και το πιρούνι από την ίδια εταιρεία για να είναι συμβατά. Σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις