×
Μενού

Τσάντες - Roller Skis

Οι τσάντες Rollerski είναι ιδανικές για μεταφορά και αποθήκευση

Η ύπαρξη μιας τσάντας για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των σκι με ρολό είναι απαραίτητη για κάθε σκιέρ. Εδώ, θα βρείτε την επιλογή μας σε τσάντες για σκι με ρολό που θα αποθηκεύσουν τα σκι σας μαζί με τυχόν μικρά αξεσουάρ.

Οι τσάντες για σκι με ρόλερ έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σκι με ρόλερ και, ως εκ τούτου, είναι ελαφρώς μικρότερες από τις κανονικές τσάντες για σκι που χρησιμοποιούνται για σκι αλπικού τύπου ή cross country. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα σκι σας με ρόλερ θα εφαρμόζουν άνετα και θα αποφεύγονται οι ζημιές κατά τη μεταφορά. Επιπλέον, πολλές από τις τσάντες εδώ διαθέτουν επίσης ιμάντες, καθιστώντας τις εύκολες και βολικές για τη μεταφορά τους.

Μαζί με τη μεταφορά, οι τσάντες για σκι με ρολό είναι επίσης ένας πρακτικός τρόπος για να αποθηκεύετε τα σκι μετά τη χρήση, αποτρέποντας τυχόν ζημιές σε αυτά αν βρίσκονται στο σπίτι.

Ετοιμαστείτε να ρολλάρετε με τσάντες για Rollerskiing

Το πιο σημαντικό με το rollerski είναι ότι έχετε την πολυτέλεια της επιλογής για το πού μπορείτε να εξασκηθείτε. Έτσι, αν βρίσκεστε συχνά να ταξιδεύετε για να εξερευνήσετε νέα περιβάλλοντα, τότε είναι μια καλή ιδέα να αποκτήσετε μια τσάντα rollerski. Σε σχήμα όπως οι τσάντες σκι που έχετε συνηθίσει, μόνο πολύ μικρότερες, αυτές θα αποθηκεύουν με ασφάλεια τα rollerski σας όταν πρόκειται να κάνετε μεγάλα ταξίδια.

Carry Your Important Belongings in a Rollerski Backpack

Κατά τη διάρκεια του rollerski υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έχετε μαζί σας ένα σακίδιο πλάτης ή μια ζώνη μέσης για το rollerski. Τα σακίδια μπορούν να μεταφέρουν εφεδρικό εξοπλισμό, όπως εφεδρικές ρόδες, παξιμάδια και βίδες και εργαλεία σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνουν ξαφνικές επισκευές εν κινήσει. Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος στα σακίδια για να μεταφέρετε επιπλέον στρώματα ρούχων, φουσκάλες νερού και ενεργειακά σνακ.

Ο μικρότερος τύπος σακιδίων που χρησιμοποιούνται για το rollerski είναι οι τσάντες ζώνης ποτών και οι τσάντες μέσης. Αυτές προσαρμόζονται γύρω από τη μέση του σκιέρ και μπορούν να μεταφέρουν μικρότερα αντικείμενα που δεν πρόκειται να προσθέσουν πολύ επιπλέον βάρος. Τα κλειδιά, τα τηλέφωνα, τα τσιρότα, τα μπουκάλια νερού και η αντηλιακή κρέμα είναι συνηθισμένα αντικείμενα που αποθηκεύονται σε αυτές τις συμπιεσμένες τσάντες.

Άλλα μικρά αντικείμενα που μεταφέρονται στις σακούλες του Rollerski όταν δε χρησιμοποιούνται είναι τα γάντια του σκι και οι φακοί κεφαλής του Rollerski.

Αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ένα νέο ζευγάρι rollerski, τότε μεταβείτε στην κύρια κατηγορία μας Rollerski για να περιηγηθείτε στην επιλογή μας.

SkatePro
Πολιτική απορρήτου Cookies Όροι και προϋποθέσεις