×
Μενού

ak Surgence Tour Backpack

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Βγείτε εκεί έξω με αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι έχετε τον τέλειο σύντροφο με το σακίδιο Burton [ak] Surgence 20L Backpack για τις ημερήσιες πεζοπορίες και τις εκδρομές σας στο βουνό. Είναι σχεδιασμένο για ευκολία, άνεση και ελάχιστη περιβαλλοντική επιβάρυνση.

Το Burton [ak] Surgence Tour Backpack είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας για ημερήσιες πεζοπορίες και ορεινές αποστολές. Είναι συμπαγές αλλά γεμάτο με τεχνικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζοντας άνετη εφαρμογή όλη την ημέρα. Έχετε ακριβώς τη σωστή ποσότητα χώρου για τα απαραίτητα και τον τεχνολογικό εξοπλισμό για τις υπαίθριες περιπέτειές σας. Ο σχεδιασμός του ιμάντα ώμου που μοιάζει με γιλέκο προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα μικρά αλλά απαραίτητα αντικείμενά σας, όπως μια φωτογραφική μηχανή, σνακ ή το τηλέφωνό σας.

Οι θηλιές εργαλείων και τα εξωτερικά σημεία πρόσδεσης σημαίνουν ότι μπορείτε να μεταφέρετε πρόσθετο εξοπλισμό, όπως μπαστούνια πεζοπορίας ή τσεκούρια πάγου, με ευκολία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα κατά Bluesign®, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μικρότερο αντίκτυπο τόσο στον άνθρωπο όσο και στον πλανήτη κατά την κατασκευή.

  • Διαστάσεις: 55cm x 29cm x 17cm
  • Όγκος: 20L
  • Βάρος: 1.35lbs / 0.61kg

Χαρακτηριστικά

Τύπος:
Backpack
Ύψος x Πλάτος x Βάθος:
55 x 29 x 17 εκ.
Δραστηριότητα:
Χειμερινά σπορ, Exploration, Daily activities, Touring and freeriding
Όγκος:
20 l
Χαρακτηριστικά Backpack:
Εργονομικά διαμορφωμένοι ιμάντες ώμου, Ergonomic back padding

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro