×
Μενού

Ποια rollers να επιλέξω;

Το τι rollers ή πατίνια θα επιλέξετε, εξαρτάται από το για ποιο λόγο θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε. Δείτε εδώ τα διαφορετικά είδη rollers/πατίνια (fitness rollers, πατίνια με 4 ρόδες, speed, aggressive, freeskates και πατίνια για roller derby) για να μπορέσετε να κάνετε την κατάλληλη επιλογή και να απολαύσετε τα rollers και τα πατίνια σας για πολύ καιρό.

Τα rollers και τα πατίνια διαφέρουν ανάλογα με τη δραστηριότητα για την οποία είναι σχεδιασμένα. Κάποια είναι κατάλληλα για απλό rollerskating όπου ο βασικός στόχος είναι να κάνετε βόλτες (πχ. fitness rollers και πατίνια με 4 ρόδες), άλλα είναι σχεδιασμένα για πιο έμπειρους χρήστες ή/και αγώνες (πχ. speed, aggressive, freeskates και derby). Σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε γενικά στοιχεία για όλα τα διαφορετικά είδη rollers και πατίνια I- κάντε κλικ σε στον κάθε τύπο για περισσότερες πληροφορίες.

Fitness rollers / inline rollers

Τα fitness rollers είναι ιδανικά για γυμναστική και βόλτες. Είναι πολύ άνετα και "αναπνέουν" κι έτσι είναι κατάλληλα και για μικρές και μεγάλες βόλτες. Με τα fitness rollers συνδυάζετε τη γυμναστική και τη διασκέδαση και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Είναι διαθέσιμα σε πολλά χρώματα και σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα στον οδηγό αγορών για fitness rollers

Πατίνια με 4 ρόδες

Κάποια πατίνια με 4 ρόδες είναι κατάλληλα για ντίσκο και χορό πέρα από βόλτες ενώ άλλα είναι κατάλληλα για άσκηση, μετακινήσεις και μεγαλύτερες βόλτες. Τα πατίνια με 4 ρόδες έχουν κλασική εμφάνιση και θα νιώθετε ότι έχετε περισσότερη σταθερότητα σε σχέση με τα rollers επειδή το baseplate τους είναι πιο φαρδύ. Υπάρχουν σε πολλά διαφορετικά σχέδια και ρετρό εκδοχές που ξυπνάνε ωραίες αναμνήσεις στους μεγάλους. Τα πατίνια με 4 ρόδες είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.

Διαβάστε περισσότερα στον οδηγό αγοράς για πατίνια με 4 ρόδες

Speed skates

Τα speed skates είναι ιδανικά για έμπειρους riders που θέλουν να κάνουν rollers με μεγάλες ταχύτητες. Με τα speed skates κάνετε συνήθως rollers σε ομάδες ή παίρνετε μέρος σε αγώνες. Στο speed skating οι επιδόσεις είναι το παν οπότε τα speed skates είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε πολύ καλούς χρόνους.

Διαβάστε περισσότερα στον οδηγό αγοράς για speed skates

Aggressive inline rollers

Αν θέλετε να κάνετε κόλπα και να ανεβαίνετε σε ράμπες, τότε τα aggressive inline rollers είναι αυτό που ψάχνετε. Είναι σχεδιασμένα για το skatepark και για street rollerskating όπου κάνετε πολλά grinds και κόλπα σε διάφορες επιφάνειες. Τα aggessive rollers είναι κατάλληλα για έμπειρους riders.

Διαβάστε περισσότερα στον οδηγό για aggressive inline rollers.

Freeskates

Αν θέλετε να κάνετε rollers στην πόλη ή slalom, τότε πρέπει να επιλέξετε freeskates. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για απότομες στροφές που θα συναντήσετε στην πόλη αλλά και για slalom όπου κάνετε μία σειρά από χορευτικές κινήσεις. Είναι πολύ ευκίνητα και συνήθως δεν έχουν φρένο. Επίσης αν είστε πάνω από 100kg και θέλετε να κάνετε rollers για διασκέδαση ή για γυμναστική, τότε θα πρέπει να επιλέξετε freeskates αντί για fitness skates.

Διαβάστε περισσότερα στον οδηγό για freeskates

Πατίνια για roller derby

Τα πατίνια για roller derby είναι ειδικά σχεδιασμένα για roller derby το οποίο είναι ένα ομαδικό άθλημα εσωτερικού χώρου. Τα καλά πατίνια για roller derby είναι ευκίνητα για να μπορείτε να κάνετε απότομες στροφές και να κινείστε με ευελιξίας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του roller derby είναι ότι οι παίκτες φοράνε χρωματιστά ρούχα.

Διαβάστε περισσότερα στον οδηγό για πατίνια roller derby

Αν έχετε απορίες μπορείτε πάντα επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε.

Παρόμοια προϊόντα

SkatePro