×
Μενού

20" BMX Freestyle Package

Περιγραφή

Θέλετε να βγείτε στους δρόμους με στυλ; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το πακέτο 20" BMX Freestyle, το απόλυτο σετ εκκίνησης για κάθε επίδοξο αναβάτη ή για κάποιον που χρειάζεται ένα νέο πλήρες BMX!

Το πακέτο BMX Freestyle Package περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο τολμηρός στη ζωή σας για να ξεκινήσει, με το κορυφαίο μας ποδήλατο 20" freestyle BMX, σχεδιασμένο με πλαίσιο freestyle για να αντέχει ακόμα και τα πιο ακραία κόλπα. Αναμετρήσου με τη γειτονιά και κατέκτησε τις ικανότητές σου!

Το πακέτο μας συνοδεύεται από ένα ζευγάρι ανθεκτικών επιγονατίδων και επιγονατίδων για τους αγκώνες, κρατώντας τους αγαπημένους σας ασφαλείς από γρατζουνιές κατά τη διάρκεια ακόμα και των πιο τολμηρών ακροβατικών. Ολοκληρωμένο με γάντια ιππασίας σχεδιασμένα για να παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση και προστασία από φουσκάλες, αυτό το σετ έχει όλα όσα χρειάζεστε για να εκτελέσετε με αυτοπεποίθηση.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε το απόλυτο πακέτο BMX freestyle. Με όλα τα βασικά στοιχεία που περιλαμβάνονται, θα είστε έτοιμοι να βγείτε στους δρόμους και να ανεβάσετε την οδήγησή σας στο επόμενο επίπεδο σε χρόνο μηδέν!

Προβολή όλων

Χαρακτηριστικά

BMX Πειθαρχία:
Freestyle BMX
Διάμετρος ρόδας:
20"
Backsweep:
Ναι
Τύπος ποδηλάτου:
Πάρκο, Δρόμου
Επίπεδο Ικανότητας:
Αρχάριος, Μετρίου επιπέδου
Περιλαμβάνεται Σύσυημα Gyro:
No
Συναρμολόγηση:
Μερικώς συναρμολογημένο
Συνιστάται για ηλικίες από:
12 ετών

κριτικές   (7)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (7 κριτικές)

SkatePro