Αυτό το προϊόν έχει εξαντληθεί και δε θα είναι ξανά διαθέσιμο. Προβολή παρόμοιων προϊόντων
×
Μενού

Alltrack Pro 100 W 19/20 μπότες σκι γυναικείες

(1)
Το προϊόν έχει εξαντληθεί. Δε μπορεί να παραδοθεί
Προβολή παρόμοιων προϊόντων

Δημοφιλή προϊόντα

Περιγραφή

Οι Alltrack Pro 100 της Rossignol είναι καλών επιδόσεων μπότες σκι κατάλληλες για riders μετρίου επιπέδου, ειδικά σχεδιασμένες για γυναίκες. Οι μπότες με flex 100 είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς αν θέλετε ένα παιχνιδιάρικο ride με αυξημένη ανταποκρισιμότητα.

Αυτές οι μπότες σκι Rossignol έχουν κέλυφος από πολυουρεθάνη και πολυολεφίνη το οποίο ενισχύει τον έλεγχό σας σε γρήγορες και χαμηλές ταχύτητες. Υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής από σκι σε περπάτημα χάρη σε ένα ενσωματωμένο λεβιέ. Έτσι το να ανεβείτε την πλαγιά ή να περπατήσετε μέχρι το αυτοκίνητό σας γίνεται ακόμα πιο εύκολο. Με τη μόνωση Thinsulate, μπορείτε να συγκεντρωθείτε 100% στο σκι αντί να ανησυχείτε για το αν θα παγώσουν τα πόδια σας.

Θυμηθείτε να επιλέξετε μπότες για αλπικό σκι βασισμένες στο Mondo Point Μέγεθος σας. Δείτε τον οδηγό μεγεθών για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος.

Χαρακτηριστικά μοντέλου

ΜοντέλοΠλάτος ποδιού (mm)
23.594mm
24.596mm
25.598mm
26.5100mm

Χαρακτηριστικά

Flex:
100
Φάρδος μπότας:
Regular
Επίπεδο:
Μετρίου επιπέδου
Βάρος:
3340g
Λειτουργία Πεζοπορίας:
Ναι
Κέλυφος μπότας:
Πολυουρεθάνη, Πολυολεφίνη
Υλικό liner:
Thinsulate
Χαρακτηριστικά μπότας:
2-piece
Ρυθμιζόμενο cuff:
Ναι

Από το ίδιο brand

Προβολή όλων

κριτικές   (1)

These boots are very comfortable, which is the most important part of skiing for me. The clip on the back makes walking in them much easier. They kept my feet warm with only light ski socks, and I love the multi-way adjustments these boots allow. I highly recommend these for beginner to advanced skiers.
Whitney G. (Seattle)
19/01/2021
Βαθμολογία: 5 στα 5!
SkatePro