×
Μενού

Skateboard Package

Περιγραφή

Πακέτο skateboard - Το τέλειο πακέτο για τον λάτρη του skateboarding! Το πακέτο skateboard περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το skateboarding - ή για να ανεβάσετε τις ικανότητές σας στο επόμενο επίπεδο. Όλα τα skateboards μας είναι πλήρως συναρμολογημένα και διαθέτουν εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για ομαλή οδήγηση.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες μάρκες skateboard. Διαθέτουμε ολοκληρωμένα skateboards για όλα τα επίπεδα - από αρχάριους έως επαγγελματίες. Και το καλύτερο είναι ότι υπάρχουν πολλά ωραία γραφικά για να διαλέξετε από την επιλογή μας σε πλήρη skateboards.

Μαζί με το skateboard, όταν αγοράζετε το πακέτο skateboard, παίρνετε τα ακόλουθα αντικείμενα:

  • Κράνος: Προστατέψτε το κεφάλι σας με ένα κράνος υψηλής ποιότητας που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Διατίθενται διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να μπορείτε να βρείτε το τέλειο κράνος που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το στυλ σας.
  • Σετ προστατευτικών: Τα σετ προστατευτικών μας περιλαμβάνουν προστατευτικά γόνατος, αγκώνα και καρπού για να είστε ασφαλείς από χτυπήματα και μώλωπες ενώ μαθαίνετε ή επιχειρείτε νέα κόλπα.
  • Εργαλείο πατινάζ (προαιρετικό): Ένα εργαλείο skate είναι απαραίτητο για κάθε skateboarder. Σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τα φορτηγά σας, να αλλάζετε τους τροχούς σας και να εκτελείτε άλλες εργασίες συντήρησης. Τα εργαλεία πατινάζ μας είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν.
Προβολή όλων

κριτικές   (12)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (12 κριτικές)

SkatePro