×
Μενού

Fischer Skate Roller Junior Ski πακέτο προσφοράς

Περιγραφή

Πακέτο σκι Fischer Skate Roller Ski: Η πιο ομαλή διαδρομή για να βελτιώσετε την τεχνική σας στο πατινάζ. Πετύχετε τους στόχους σας για ταχύτητα και βελτιώστε την τεχνική σας στο πατινάζ με το πακέτο Fischer Skate Roller Ski Package! Αυτό το πακέτο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας συνδυασμό προϊόντων Fischer + έξτρα για να ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Επιλέξτε από τα παρακάτω προϊόντα:

  • Fischer Skateski Roller Ski: Απολαύστε απαράμιλλη ταχύτητα, έλεγχο και σταθερότητα με τα υψηλής ποιότητας σκι για ρολά της Fischer. Διατίθενται σε διάφορα μήκη για να ταιριάζουν με το ύψος σας.
  • Δεσίματα Rollerski Skateski: Στερεώστε τα πόδια σας σταθερά στα roller ski με τις δέστρες της Fischer που προσφέρουν βέλτιστη μεταφορά δύναμης.
  • Μπότες πατινάζ Rollerski (προαιρετικά): Ολοκληρώστε τις ρυθμίσεις σας με άνετες και υποστηρικτικές μπότες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το roller ski.
  • Μπαστούνια Rollerski (προαιρετικά): Προωθήστε τον εαυτό σας προς τα εμπρός αβίαστα με τα υψηλής απόδοσης κοντάρια που είναι κατασκευασμένα για το rollerski.
  • Γάντια σκι ή γάντια (προαιρετικά): Προστατέψτε τα χέρια σας από τα στοιχεία της φύσης και βελτιώστε το κράτημά σας με χειμερινά γάντια ή γάντια ενώ κάνετε rollerski.
  • Τσάντα για rollerski (προαιρετική): Μεταφέρετε και αποθηκεύστε τα ρολίσκι σας άνετα με μια ανθεκτική και ευρύχωρη τσάντα.
  • ΔΩΡΕΑΝ λίμα για τις άκρες του σκι με ρόλερ Longway: Διατηρήστε τις άκρες των σκιών σας κοφτερές και έτοιμες να πιάσουν την άσφαλτο με αυτό το δωρεάν εργαλείο.

Με το πακέτο Fischer Skate Roller Ski Package, αποκτάτε το καλύτερο από τον εξοπλισμό Roller Ski της Fischer και την ευκολία μιας ενιαίας αγοράς. Απολαύστε μια απρόσκοπτη εμπειρία roller ski, αντιμετωπίστε νέες προκλήσεις και αξιοποιήστε στο έπακρο τις προπονήσεις σας.

Γιατί να αγοράσετε ένα πακέτο αντί να αγοράσετε τα προϊόντα μεμονωμένα;

  • Εξοικονομήστε χρήματα: Η συμφωνία πακέτου προσφέρει μειωμένη τιμή σε σύγκριση με την αγορά των προϊόντων ξεχωριστά.
  • Ευκολία: Απολαύστε την ευκολία της αγοράς όλου του βασικού εξοπλισμού για το rollerski με μία κίνηση.
Προβολή όλων

κριτικές   (1)

Go for it!
Jan Jindra (Redwood City)
06/07/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
SkatePro