×
Μενού

Freeride Ski Binding and Mounting

Περιγραφή

Είστε έτοιμοι να βγείτε στις πίστες με νέο εξοπλισμό freeride; Μην κοιτάξετε παραπέρα από το πακέτο Freeride Ski & Bindings! Με αυτό το πακέτο, έχετε την ελευθερία να δημιουργήσετε τη δική σας ιδανική ρύθμιση, με την επιλογή σας από σκι και δέστρες freeride.

  • Freeride σκι: Η επιλογή μας σε freeride σκι είναι σχεδιασμένη για όσους αναζητούν την περιπέτεια και αγαπούν να εξερευνούν εκτός της πεπατημένης. Αυτά τα σκι υπερέχουν σε βαθιά πούδρα και μεταβλητό έδαφος, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία σκι σε πούδρα.
  • Δεσίματα: Η συλλογή μας από δέστρες σκι έχει επιλεγεί για να συμπληρώνει τέλεια τα freeride σκι μας. Οι δέστρες μας είναι ρυθμιζόμενες και συμβατές με διάφορες νόρμες σόλας μπότας, παρέχοντας ασφαλή και άνετη εφαρμογή για κάθε σκιέρ.

Για να ολοκληρώσετε το πακέτο freeride σας, προσφέρουμε την επιλογή μιας τσάντας σκι για να διευκολύνετε τη μεταφορά των σκι σας. Θα μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ΔΩΡΕΑΝ θερμαντικό για το λαιμό SkatePro για να είστε άνετοι στις πίστες!

Για μεγαλύτερη ευκολία, προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες τοποθέτησης με επιπλέον χρέωση. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα διασφαλίσουν ότι οι δέστρες σας έχουν τοποθετηθεί σωστά και με ασφάλεια, παρέχοντάς σας ηρεμία και την καλύτερη δυνατή απόδοση στο χιόνι.

Γιατί να αγοράσετε ένα πακέτο σκι freeride; Επιλέγοντας το πακέτο Freeride Ski & Bindings, όχι μόνο εξοικονομείτε χρήματα σε σύγκριση με την αγορά των ειδών μεμονωμένα, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε την ευκολία του να έχετε τον εξοπλισμό σας τέλεια προσαρμοσμένο και έτοιμο για δράση. Με την προσεκτικά επιμελημένη επιλογή μας από προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και προαιρετικά αξεσουάρ, διαθέτουμε όλα όσα χρειάζεστε για να απογειώσετε το σκι freeride στο επόμενο επίπεδο.

Προβολή όλων

Χαρακτηριστικά

Δέστρες:
Δεν περιλαμβάνεται

κριτικές   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10/05/2023
Βαθμολογία: 5 στα 5!
SkatePro