×
Μενού

Wetsuit Package

Περιγραφή

Αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας για σερφ με το premium Wetsuit Package! Αυτό το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να σερφάρετε όλο το χρόνο, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία του νερού. Κατασκευασμένα με τις καλύτερες μάρκες, οι στολές, οι μπότες, τα γάντια και η κουκούλα σε αυτό το πακέτο θα σας κρατήσουν άνετους και θα αποδώσετε τα μέγιστα.

  • Υψηλής ποιότητας στολή: Μείνετε ζεστοί και προστατευμένοι με αυτές τις κορυφαίες στολές, κατασκευασμένες για να παρέχουν απόλυτη ευελιξία, άνεση και ανθεκτικότητα.
  • Μπότες από νεοπρένιο: Διατηρήστε τα πόδια σας ζεστά και άνετα όσο είστε έξω στο νερό με αυτές τις μπότες με στολή κατάδυσης.
  • Γάντια από νεοπρένιο (προαιρετικά): Προστατέψτε τα χέρια σας από το κρύο με αυτά τα ζεστά και εύκαμπτα γάντια από νεοπρένιο. Αυτά τα γάντια είναι ιδανικά για να κρατάτε τη σανίδα του σερφ σας ακόμα και σε παγωμένα νερά.
  • Κουκούλα από νεοπρένιο (προαιρετική): Μείνετε ζεστοί από την κορυφή μέχρι τα νύχια με αυτές τις κουκούλες από νεοπρένιο. Σχεδιασμένες για να παρέχουν μέγιστη άνεση, αυτές οι κουκούλες σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το σερφ σας χωρίς να σας αποσπάται η προσοχή.
  • Τσάντα surf (προαιρετική): Μεταφέρετε εύκολα τη σανίδα και τα αξεσουάρ σας στην παραλία με αυτές τις ανθεκτικές τσάντες σερφ.

Αποκτήστε σήμερα το πακέτο με την στολή σας και απολαύστε το σερφ με άνεση και στυλ όλο το χρόνο!

Προβολή όλων

SkatePro