×
Μενού

Twintip Ski Binding and Mounting

Περιγραφή

Το πακέτο σκι Twin Tip είναι η ολοκληρωμένη λύση για όλες τις περιπέτειές σας στο freestyle.

Επιλέξτε τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων:

  • Freestyle σκι: Ετοιμαστείτε να εκτελέσετε εκπληκτικά κόλπα και ελιγμούς με την επιλογή μας από υψηλής ποιότητας freestyle σκι, διαθέσιμα τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.
  • Δεσίματα: Ασφαλίστε τα πόδια σας άνετα και με ασφάλεια με αυτές τις ανθεκτικές και αξιόπιστες δέστρες, που έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν υπό έλεγχο ακόμα και στις πιο δύσκολες πίστες.
  • Τσάντα σκι (προαιρετική): Μεταφέρετε τα σκι σας άνετα με μια βαρέως τύπου τσάντα σκι, παρέχοντας προστασία και εύκολη μεταφορά.
  • Θερμαντήρας λαιμού SkatePro (προαιρετικός): Μείνετε προστατευμένοι και ζεστοί τις ψυχρές ημέρες με το άνετο θερμαντήρα λαιμού μας, με το λογότυπο Skatepro.
  • Υπηρεσία τοποθέτησης δεσίματος (προαιρετικά): Εξοικονομήστε χρόνο και κόπο με την υπηρεσία τοποθέτησης δεσμών με έκπτωση, εξασφαλίζοντας ότι τα σκι σας είναι έτοιμα να βγουν στο χιόνι αμέσως.

Με το πακέτο σκι Twin Tip Ski Package, όχι μόνο θα αποκτήσετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις freestyle περιπέτειές σας, αλλά και θα εξοικονομήσετε χρήματα σε σύγκριση με την αγορά κάθε είδους ξεχωριστά.

Προβολή όλων

Χαρακτηριστικά

Δέστρες:
Δεν περιλαμβάνεται

κριτικές   (3)

Δεν υπάρχουν κριτικές στα ελληνικά. Δείτε κριτικές σε άλλες γλώσσες (3 κριτικές)

SkatePro