×
Μενού

Wata Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
Περιορισμένα κομμάτια διαθέσιμα
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το Long Island Wata Surfskate, την απόλυτη βόλτα για τους λάτρεις του carving.

Ζήστε τη συγκίνηση του σερφ στη στεριά με αυτό το κορυφαίο surfskate από την Long Island Longboards. Κατασκευασμένο με πάθος και ακρίβεια, το Wata Surfskate συνδυάζει υψηλής ποιότητας υλικά και καινοτόμο σχεδιασμό για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης.

Στον πυρήνα αυτού του surfskate βρίσκεται ένα στιβαρό και εύκαμπτο deck από σφένδαμο, που παρέχει την τέλεια ισορροπία για carving και cruising. Με μήκος 31 ίντσες και πλάτος 9,5 ίντσες, το κατάστρωμα προσφέρει άφθονο χώρο για τα πόδια σας, διατηρώντας παράλληλα ένα συμπαγές και ευέλικτο προφίλ.

Το Wata Surfskate διαθέτει μεταξόνιο 19 ιντσών, δημιουργώντας μια ομαλή και σταθερή οδήγηση. Αυτό, σε συνδυασμό με τους τροχούς των 66 χιλιοστών και τα ανταποκρινόμενα φορτηγά με ανεστραμμένο kingpin, σας επιτρέπει να σέρνετε αβίαστα και να κάνετε απότομες στροφές με ευκολία.

Εξοπλισμένο με kicktail, αυτό το surfskate προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην εμπειρία του skateboarding. Κάντε pop ollies, εκτελέστε εγχειρίδια και εξερευνήστε νέα κόλπα με αυτή την ευέλικτη σανίδα.

Σχεδιασμένο για τους λάτρεις του carving όλων των επιπέδων δεξιοτήτων, το Long Island Wata Surfskate είναι ο τέλειος σύντροφος για τις περιπέτειές σας στο skate. Είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας είτε μόλις αρχίζετε, αυτό το surfskate θα ανεβάσει την οδήγησή σας σε νέα ύψη.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
19" (48.3cm)
Μήκος μύτης:
2.20"
Μήκος ουράς:
5.43"
Μήκος deck:
31" (79cm)
Φάρδος deck:
9.5" (24.1cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro