×
Μενού
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 τμχ
Ποσότητα
1 τμχ
2 τμχ
3 τμχ
4 τμχ
5 τμχ
6 τμχ
7 τμχ
8 τμχ
9 τμχ
10+
Προσθήκη στο καλάθι
  Αποθηκεύστε για αργότερα
Αποστολή 5-6 εργάσιμες
Πολιτική επιστροφών 365 ημερών

Δείτε επίσης

Περιγραφή

Ανακαλύψτε το YOW Mundaka Grom Series Surfskate, το εισιτήριό σας για μια απαράμιλλη εμπειρία σερφ στη στεριά!

Κατασκευασμένο από κορυφαίο σφενδάμι, αυτό το surfskate διαθέτει εξαιρετική αντοχή και ελαστικότητα, έτοιμο να αντέξει τις κακουχίες των πιο έντονων διαδρομών σας. Το συμπαγές μέγεθός του, με μήκος καταστρώματος 32 ιντσών (81,3 cm), το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο, επιτρέποντάς σας να πλέκεστε σε στενούς χώρους και να εκτελείτε απότομες στροφές με ευκολία.

Το πλάτος του καταστρώματος των 24,1 cm (9,5 ίντσες) παρέχει μια σταθερή και άνετη πλατφόρμα για τα πόδια σας, εξασφαλίζοντας βέλτιστο έλεγχο και ισορροπία. Η προσθήκη μιας kicktail βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία οδήγησης, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε κομψά κόλπα και να εξερευνήσετε νέες διαστάσεις του σερφ.

Εξοπλισμένο με τροχούς υψηλής ποιότητας 66mm, το YOW Mundaka Grom Series Surfskate προσφέρει ομαλή και αβίαστη οδήγηση, μιμούμενο την αίσθηση του γλιστρήματος στα κύματα. Τα ανεστραμμένα φορτηγά kingpin, σε συνδυασμό με μια τυπική κρεμάστρα και σχεδιασμό carving, προσφέρουν απαράμιλλη απόκριση και σταθερότητα, επιτρέποντάς σας να χαράξετε βαθιά και να ρέετε ελεύθερα, ακριβώς όπως σε μια σανίδα του σερφ.

Σχεδιασμένο για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία carving, αυτό το surfskate είναι ιδανικό τόσο για έμπειρους αναβάτες όσο και για αρχάριους που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να ανεβάσουν το σερφ τους στο επόμενο επίπεδο. Αγκαλιάστε τη συγκίνηση των κυμάτων, ακόμα και όταν βρίσκεστε χιλιόμετρα μακριά από τον ωκεανό, με το Surfskate YOW Mundaka Grom Series.

Χαρακτηριστικά

Υλικό deck:
Σφένδαμος
Μεταξόνιο:
16.5" (41.9cm)
Μήκος μύτης:
5.52"
Μήκος ουράς:
5.92"
Μήκος deck:
32" (81.3cm)
Φάρδος deck:
9.5" (24.1cm)
Χαρακτηριστικά deck:
Kicktail
Διάμετρος ρόδας:
66mm
Τύπος truck:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Δημοφιλή προϊόντα

Προβολή όλων

Από το ίδιο brand

SkatePro